Οι διαπιστωμένες αυθαίρετες συμπεριφορές πελατειακής λογικής και οι κάθε λογής εξυπηρετήσεις μικρών ή μεγάλων τοπικών συμφερόντων, δεν γίνονται ανεκτές από την νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.
Οι διαπιστωμένες αυθαίρετες συμπεριφορές πελατειακής λογικής και οι κάθε λογής εξυπηρετήσεις μικρών ή μεγάλων τοπικών συμφερόντων, δεν γίνονται ανεκτές από την νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 από τις 10.00 π.μ. - 06.00 μ.μ. - Κινηματογράφος Μελίνα Μερκούρη - Ηλιούπολη
Αρκετά σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων συλλόγων, συλλογικοτήτων και πολιτών, που υπερασπίζονται τη διατήρηση των ρεμάτων της Αττικής, που παραμένουν σε φυσική κατάσταση.
Με νίκη ξεκίνησαν τα κορίτσια του Γ. Γ.Σ.Ηλιούπολης την σεζόν...
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 04.00 μ.μ.
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09.30 μ.μ. - ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 04.00 μ.μ.
Ξημερώματα στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα οι βιτρίνες δύο καταστημάτων δέχτηκαν επίθεση απο αγνώστους.
1η αγωνιστική (Κυριακή 13.10.2019) κλειστό Χίου ώρα 04.00 μ.μ.
Ανατροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης έφερε το εκλογοδικείο με την επανακαταμέτρηση ψήφων...
Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 12 & 13 Οκτωβρίου 2019
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους-ες ότι ο Σύλλογός μας "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" που έχει ιδρυθεί από το 1964, δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο που αυτονοματίζεται ως "Αλληλεγγύη" και ο οποίος εμφανίζεται ως διοργανωτής του φεστιβάλ τροφίμων που λαμβάνει χώρα στην πλατεία Π. Πατρών Γερμανού το σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης
Η νέα Διοίκηση του Δήμου μετά την ουσιαστική διαβούλευση, αποφάσισε να ανασχεδιάσει το δρομολόγιο της γραμμής, με καθορισμό της Πλατείας Ανεξαρτησίας σαν αφετηρία, για την πλήρη κάλυψη της περιοχής της Αγίας Μαρίνας.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου και ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια.
Φυσιολογικά ήταν τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα της Β΄εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ αν και είχαμε τρεις νίκες των φιλοξενουμένων.
Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε οικογένεια αγωνιστών της Αντίστασης και εγκαταστάθηκε στην Ηλιούπολη το 1952.
Η τρίτη φάση του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε σήμερα
Πλατεία Π.Π. Γερμανού - Σάββατο & Κυριακή 12 - 13 Οκτωβρίου 2019
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































