Ο Έγκον Σίλε γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1890 στο Τουλν αν ντερ Ντόναου, στην κάτω Αυστρία.
Ο Έγκον Σίλε γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1890 στο Τουλν αν ντερ Ντόναου, στην κάτω Αυστρία.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.
Η δημοφιλής εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου δίνει ελεύθερη πρόσβαση στους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως μέχρι το τέλος της καραντίνας του δεύτερου κύματος κορωνοϊού που ταλανίζει τη χώρα μας και το παγκόσμιο στερέωμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τα ευρήματα έρευνας για την παρακολούθηση των ταινιών αυτών στη χώρα μας.
Από τον Μάρτιο που ξέσπασε η Πανδημία του Covid – 19 και πάρθηκαν μέτρα προστασίας, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, σε Περιφέρειες, Δήμους, Νομικά Πρόσωπα, και Συλλόγους, συνεδριάζουν είτε δια ζώσης με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις – αποστάσεις σε μεγαλύτερους ή και σε ανοιχτούς χώρους είτε διαδικτυακά .
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Μετά από επικοινωνία του Δ.Σ του Συλλόγου μας με Διευθυντές/ντριες, ενημερωθήκαμε για τη διάθεση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε κάποιους μαθητές των σχολείων της περιοχής μας από την Σχολική Επιτροπή ΠΕ του Δήμου μας.
Στις μέρες του πρώτου «lockdown» ενθαρρύναμε τους μαθητές να παραμείνουν στην ασφάλεια του σπιτιού τους και να αντιμετωπίσουν δημιουργικά αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία περιορισμού.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε εν μέσω υγειονομικής κρίσης...
Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε αρχικά, η ανάρτηση του κ. Δημάρχου την προηγούμενη Τρίτη, που έλεγε τα εξής:
Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και ο Όμιλος Ανάδειξης και Διάδοσης της Πολιτιστικής-Καλλιτεχνικής Εθνικής Κληρονομιάς «Φέρμελη, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» ανακοινώνουν την διάκριση 111 έργων σε σύνολο 1.237 έργων
Ο August Landmesser, ένας Γερμανός ο οποίος αρνήθηκε να χαιρετήσει κατά τη διάρκεια ενός ναζιστικού αγώνα, διακρίνεται σε αυτή τη παγκοσμίου φήμης φωτογραφία.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.
Πώς και πότε είδαν για τελευταία φορά τον Τάκη Παπαχρήστου - Το μυστήριο της εξαφάνισής του
Ο Β. Πάικος αρθρογραφούσε στην «Αυγή». Τη Δευτέρα θα τελεστεί η κηδεία του.
Μποτιλιάρισμα προκλήθηκε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλά και στη Μεσογείων εξαιτίας των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.
Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 - ώρες 09.00 π.μ. έως 01.30 μ.μ. - Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν.
Ακόμη μια τραγωδία χτυπά την οικογένεια της άτυχης 29χρονης Άννας από την Μεσαία Μηλιά, στην Πιερία…
Συναγερμός πάλι στην Αγία Παρασκευή. Ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί και είχαν βρεθεί, εξαφανίστηκαν γι’ άλλη μία φορά από τη δομή όπου φιλοξενούνταν, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































