• kargas
  • lampros_odontiatros
  • syntrivani
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • venchi
  • ispecs
  • carbonoff
  • anthologio
  • little_bees
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • booze
  • dimi_fashion
  • chrisalida
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • artina bakery
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • 3pigs
  • goudis

Tag: ΑΙ

  Κοινή Ανακοίνωση ΚΚ Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας, ενάντια στην καταστροφή χημικών όπλων στη Μεσόγειο.   Πάρα τις έντονες και επανειλημμένες καταγγελίες, προωθείται το σχέδιο καταστροφής χημικών οπλών της Σύριας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Ιταλίας και της Κρήτης, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον και τους λαούς.

Το μουσικό παραμύθι «Πετρόσουπα» του Στάθη Γυφτάκη, παρουσιάζει το Σάββατο 21 Ιουνίου το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Χορού «Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν» της πόλης μας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.   Το μουσικό αυτό παραμύθι για ορχήστρα, χορωδία και αφηγητή, φτιάχτηκε, όπως και η πετρόσουπα του κινεζικού λαϊκού μύθου, από μια συντροφιά παιδιών και μεγάλων, την οποία αποτελούν: ο συνθέτης Γιάννης Γυφτάκης και οι μαθητές του Ωδείου Καλαμάτας, η εικαστικός Αιμιλία Μπαντούνα και τα παιδιά του εργαστηρίου «Μπλε Τελεία», ο χορογράφος Δημήτρης Σωτηρίου και η Λίλλυ Τριαντάρη που έγραψε τους στίχους.

Την προσήλωσή τους στη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα, σχετικά με τις απολύσεις στο Δημόσιο, εκφράζουν συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι λόγω συνέπειας στις διαπραγματεύσεις αποφεύχθηκε η απαίτηση που έθεσαν στην τελευταία διαπραγμάτευση για ακόμη 16.000 διαθεσιμότητες και 8.

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με 16 οργανισμούς από 12 ευρωπαϊκά κράτη υπέγραψαν το καταστατικό ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού σε μια προσπάθεια να προωθηθεί μια κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική κατά του bullying σε όλη την Ευρώπη.

Στον κάθε Δήμο  και την αντίστοιχη Δημοτική Αρχή του , πετά το « μπαλάκι» η ΚΕΔΕ για τη διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού. Το Διοικητικό Συμβούλιό της  , που συνεδρίασε προχθές , δεν έλαβε καμία συγκεκριμένη απόφαση για την κάλυψη εκείνων των Δημοτικών Αρχών , που έχουν δηλώσει ότι δεν θα προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία στους Δήμους τους ( πχ Παχατουρίδης στο Περιστέρι) και οι οποίες διατρέχουν , αν το πράξουν αυτό , τον κίνδυνο λήψης πειθαρχικών μέτρων σε βάρος τους .

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη, οι ομάδες μουσικής, θεάτρου και χορού του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Αργυρούπολης, παρουσιάζουν ένα "Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη".   Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη που αγκάλιασε όλες τις κοινωνικές τάξεις και έκανε το έργο του πανελλαδικά γνωστό.

Ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή με ένα μείγμα απογοήτευσης και χλεύης ακόμα και από τους υποστηρικτές της κυβέρνησης.

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, η Διεθνής Εταιρεία Μετάγγισης Αίματος και η Διεθνής Ομοσπονδία Οργανώσεων Αιμοδοτών αποφάσισαν το 2003 να γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης, μας προσκαλούν σε μία «ξενάγηση» στον Βύρωνα και την ιστορία του μέσα από τη δική τους ματιά.   «Ο Βύρωνας και η ιστορία του μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών» είναι το θέμα με το οποίο ολοκληρώνεται το επιμορφωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των παιδαγωγών.

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ          Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ     & ΥΓΕΙΑΣ Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α  2 0 1 4   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό έργο διοργανώνει την 47η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ.

Από την αρχή της δημοσιοποίησης της πρόθεσης της τότε κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης, καθ όλη τη διάρκεια  εναλλασσόμενων ηγεσιών σε ΕΥΔΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ και μέχρι πριν λίγες μέρες, δόθηκε ένας αγώνας, με όπλο το δίκαιο και τη λογική, ενάντια στην περίφραξη και την αρπαγή του συλλογικού αγαθού του νερού. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια οι πολίτες που υπέγραψαν την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, οι πολίτες που ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν, όλοι εκείνοι που σχημάτισαν με τη συνεχή μας αρθρογραφία, επιχειρηματολογία και καμπάνια ορθή και τεκμηριωμένη άποψη για τους κινδύνους της ιδιωτικοποίησης, τα κινήματα των πολιτών στη Θεσσαλονίκη αλλά και την επαρχία, όλοι μαζί ανεξαιρέτως, μπορούμε να αισθανθούμε υπερήφανοι για την πρώτη μεγάλη νίκη, που κέρδισαν οι πολίτες ενωμένοι.

  Το ΜΕΤΑ δημοσίου στη σημερινή συνεδρίαση της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ, για τη συγκρότηση του προεδρείου της, πήρε μια ακόμη πρωτοβουλία για την άρση του αδιεξόδου και τη συγκρότηση αντιπροσωπευτικού-λειτουργικού προεδρείου, με στόχο την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή δυνάμεων που απαρτίζουν την Ε/Ε. Στο πλαίσιο αυτό για πρόεδρος προτάθηκε από το χώρο του ΜΕΤΑ, που κατά γενική ομολογία είναι η δύναμη, που μπορεί να διασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή δυνάμεων και να συμβάλει στην αποτελεσματική λειτουργία της ΑΔΕΔΥ, στη θέση του γραμματέα από τη δύναμη της ΠΑΣΚΕ, στις θέσεις των αντιπροέδρων και των άλλων προβεβλημένων θέσεων να συμμετέχουν και οι υπόλοιπες δυνάμεις ΔΑΚΕ, Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή, ΠΑΣΚΕ (Ντριβαλάς), Συσπειρώσεις κλπ.