Tag: Αν

«Ενημερώνουμε ότι στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08.30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αντίδραση από το αρμόδειο υπουργείο ή την κυβέρνηση για την τοποθέτηση ενός κοντέινερ χωρίς άδεια σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας

Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την χρήση φυτοφαρμάκων, με τα “βιολογικά προϊόντα” να αποτελούν, φυσικά, εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα.

Ο Πλωτάρχης του Π.Ν Ιωάννης Γεωργόπουλος και η σύζυγός του Ειρήνη έχουν 10 παιδιά! Γεννημένα όλα από το 1996 έως το 2014! Και απ΄ αυτά τα δύο, οι μεγαλύτερες κόρες ακολουθούν στρατιωτική καριέρα!

η Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δευτερευόντων αγωγών ομβρίων περιοχής Άνω Γλυφάδας (σε τρία τμήματα)», προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Θα μείνει αξέχαστη, σε όσους θυμούνται, η ιστορική δήλωση του Παύλου Πολάκη, πριν τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που αγωνιζόταν για τα χημικά και τη μη πώληση του Αεροδρομίου Χανίων,

O μαθητής της δευτέρας Λυκείου από την Αλεξάνδρεια, Αθανάσιος Μπάμπαλης, μαζί με τον καθηγητή πληροφορικής του σχολείου, Γιάννη Σιταρίδη, έφτιαξαν ένα «έξυπνο» μπαστούνι για τυφλούς

Οι συνεχιζόμενες καταγγελίες για κακοποίηση ζώων στάθηκαν η αφορμή για να ζητήσει , ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας από τις αρμόδιες εισαγγελίες, να τηρούνται αυστηρά δύο σχετικές παλαιότερες εγκύκλιοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που αφορούν στην προστασία τους.

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!»