Tag: Αν

Ανοιχτά θα είναι από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου και για τρεις συνεχόμενες ημέρες περίπου 1000 τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες και οι οποίοι θα δύνανται να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής.  Ο κατάλογος των τραπεζικών καταστημάτων που θα ανοίξουν αύριο θα δημοσιοποιηθεί αργότερα σήμερα.

  Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από οικία στο Βόλο, η οποία έλαβε χώρα χθες (28-06-2015) το πρωί.   Συνελήφθη σήμερα (29-06-2015) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, ως ένας από τους δράστες, ένας 33χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του και συγκεκριμένα ένας συνομήλικός του αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 39χρονος ημεδαπός.

Ποιο είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος;   Το ερώτημα που τίθεται στον ελληνικό λαό είναι αν λέει ΟΧΙ ή ΝΑΙ στην πρόταση των δανειστών. Το κείμενο είναι υπαρκτότατο και σαφές, και όχι ανύπαρκτο όπως διατείνονταν πολλοί.

Μετά από πέντε (5) μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών φτάσαμε σε αδιέξοδο.   Αδιέξοδο που επεδίωξαν και προκάλεσαν οι δανειστές.

Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, οι συγκοινωνίες μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες θα είναι δωρεάν. Το μέτρο θα ισχύσει από τη στιγμή που θα εκδοθεί η σχετική απόφαση, ίσως από αύριο, σημείωσε, μιλώντας στο Mega, ενώ ανέφερε ότι το μέτρο αφορά τα λεωφορεία, το μετρό, το τραμ και τα τρόλεϊ.

Με πρώτο το "Πρώτο Θέμα" και ύστερα και άλλα site όπως το iefimerida.gr, άρχισαν μετά το διάγγελμα να τρομοκρατούν τον κόσμο , ανεβάζοντας φωτογραφίες από γεμάτα με κόσμο ΑΤΜ χρησιμοποιώντας πομπώδεις '"post apocalyptic " τίτλους όπως "Ούρες στα ΑΤΜ", "συνωστισμός στα ΑΤΜ" και άλλα.

Γράφει η Δήμητρα Σέκη   Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης το Γραφείο Αθλητισμού του δήμου οργάνωσε διήμερο παραδοσιακό αντάμωμα με τίτλο «Δώστε του χορού να πάει».   Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολεία της πόλης με τις χορευτικές τους ομάδες.

Συνελήφθησαν, στις 23-6-2015 στον Άγιο Δημήτριο και στην Κορινθία, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 43, 48, 51 και 58 ετών και μία 53χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας.   Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τις κατά περίπτωση παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αλλοδαπών.

«Δεν θα αρνηθώ ότι είχα πιει λίγο παραπάνω εκείνη την νύχτα, και μετανιώνω χίλιες φορές το λεπτό για αυτή μου την απερισκεψία» λέει και τονίζει: «Την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι χτύπησα άνθρωπο σταμάτησα 30-40 μέτρα πιο πάνω».   Ήταν γύρω στις 04:50 της περασμένης Τρίτης όταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος, κινούμενος με το ΙΧ του επί της Ακαδημίας και στην διασταύρωση με την Ρήγα Φεραίου παρέσυρε και χτύπησε έναν μοτοσικλετιστή, τον 25χρονο Δημήτρη Κλιμένκο από την Ουκρανία.

Μια φυσική και επαναστατική μέθοδος που γίνεται εύκολα και γρήγορα βρίσκεται στο προσκήνιο στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες. Το ευρύ φάσμα της τριχόπτωσης προσπαθούν καθημερινά να αντιμετωπίσουν άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Τα σκυλιά σίγουρα προσφέρουν συντροφιά, αγάπη, αφοσίωση στους ιδιοκτήτες τους όμως δίνουν και πολλά περισσότερα που δεν τα γνωρίζουμε και είναι άκρως σημαντικά και αναντικατάστατα. Συναισθήματα αλλά και προστασία από ασθένειες που δεν φανταζόμαστε καν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «FΑΖ»   «Όταν ασκείς πίεση σε έναν λαό, τότε αυτός κάποτε ξεσηκώνεται», δηλώνει ο Μίκης Θεοδωράκης και στέλνει το μήνυμα «σ' αυτούς που θέλουν να μας στήσουν στον τοίχο».   Σε εκτενή συνέντευξη για τη ζωή και το έργο του στο ένθετο της Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Μ.

Στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γιαννόπουλος, προκειμένου να δικαστεί για την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και σε κατάσταση μέθης με αποτέλεσμα να παρασύρει μοτοσυκλετιστή, να τον τραυματίσει και να τον εγκαταλείψει αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015 ? 2016 και μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική μας ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα) καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση (συζήτηση) όλα τα μέλη, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί, οι υγιείς δυνάμεις της πόλης και όποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι για να παρθούν κρίσιμες και σοβαρές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον και την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του συλλόγου μας (Γ.Σ.