• lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • venchi
  • paulou_dontia
  • pasalimani
  • pmtp
  • little_bees
  • syntrivani
  • ispecs
  • kargas
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • artina bakery
  • kids_party
  • chrisalida
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki

Tag: Β

Η δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη, αποσιωπώντας τις πρόσφατες κατάπτυστες κυβερνητικές επιλογές και τις απανωτές αντιφάσεις λόγων-έργων του Κυβέρνησης, έρχεται να καταγγείλει τη Δημοτική Αρχή για νεοφιλελευθερισμό και προσπάθειες ιδιωτικοποίησης. Η σύμβαση παραχώρησης του Αθλητικού Κέντρου, όπως κάθε Σύμβαση, δεν αποτελεί ούτε Ιδιωτικοποίηση, ούτε Εκποίηση, δεν είναι αόριστη, αλλά έχει συγκεκριμένη διάρκεια και σκοπό.

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπιρ.   Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.

Ως δημοτική αρχή του Δήμου Βύρωνα οφείλουμε να λάβουμε θέση για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.

ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/4/2015 και ώρα 16:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Κώστας Κονδύλης", του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114), .

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης   Στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου αντιμετώπισε την Αρμενική στον δεύτερο αγώνα του για τα Playoff.   Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με σχετική ευκολία στα δύο πρώτα σετ, αλλά η ομάδα της Αρμενικής ? δεύτερη στην κατάταξη της κανονικής περιόδου ? κατάφερε να επιβληθεί στα δύο επόμενα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στο tiebreak.

    Δέκα ομάδες, 150 έφηβοι πάνω στην σκηνή και άλλοι 600 ως συνεργάτες στην δημιουργία των έργων που θα παρουσιαστούν. «Περιφέρεια»: απομόνωση ή προοπτική;Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 23-26 Απριλίου 2015 Η θεματική του Φεστιβάλ, «Περιφέρεια: Απομόνωση ή προοπτική», άνοιξε τις πόρτες και μορφοποίησε γνωριμίες ετών της Grasshopper Youth, σε πρωτοπόρες συνεργασίες που ανοίγουν τις προοπτικές για το μέλλον του Εφηβικού Θεάτρου στην Ελλάδα.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2015 ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ TΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ   Απονομή πέντε βραβείων και έντεκα τιμητικών διακρίσεων Σε συνεργασία με το  Ίδρυμα «Βαγγέλης Κοτρώνης» και την t-shOrt   ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ  22-23/04/2015 στις 8:00 μ.μ.

Η ολοκλήρωση των αγώνων της Β? Φάσης (ημιτελικής) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων ανέδειξε τις 10 ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση, οι οποίες είναι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός Πειραιώς, ΝΟ Ρεθύμνου, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΣ Απόλλο, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Λάρισας.   Η ομάδα μας ( Γ.

  Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, θα βρίσκονται για μια μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 25 Απριλίου, στη φιλόξενη μουσική σκηνή του Ρυθμός Stage, στην Ηλιούπολη. Παίζοντας από μπαράκια μέχρι μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη  και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να "φορτίζουν τις μπαταρίες τους" και να συνεχίζουν.

Στην πέμπτη της παραγωγή, η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων, παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, στο Θέατρο Βρετάνια.   Οι κάτοικοι του Γκύλλεν ελπίζουν στη γενναιοδωρία της δισεκατομμυριούχου Κλαιρ Ζαχανασσιάν, η οποία επιστρέφει στη χρεοκοπημένη γενέτειρά της, πρόθυμη να αναζωογονήσει την πόλη, προσφέροντας ένα δισεκατομμύριο ? υπό τον όρο να δολοφονηθεί ο Άλφρεντ Ιλ, ο εραστής που την πρόδωσε και την ανάγκασε να οδηγηθεί στην πορνεία.

Μεγάλη Παρασκευή επέλεξε η Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμου μας «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη» να μιλήσει για όψιμη ευαισθησία για τις διοικήσεις των τριών Δήμων που συγκάλεσαν Διαδημοτικό Συμβούλιο για την υπεράσπιση της Δημόσιας Περιουσίας. Έπρεπε να γίνουν κυβέρνηση για να καταλάβουν ότι οι Δημοτικές Παρατάξεις δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τα κόμματα και διατηρούν τη δική τους τοπική αυτονομία.