Tag: ΔΗΜΟΣ

Σημαντικότατες αποφάσεις έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 26.4.2018 για έργα και υπηρεσίες που έχουν δρομολογηθεί και θα αλλάξουν στην κυριολεξία την φυσιογνωμία της Ηλιούπολης:

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης αποφάσισε να αναθέσει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος φύλαξης δημόσιων χώρων σε ιδιωτική εταιρεία.

Προχθές, ο υπουργός Ν. Παππάς ανακοίνωσε πως θα συνδεθούν ψηφιακά οι 21.000 φορείς του Ελληνικού Δημοσίου. Η είδηση δεν βρίσκεται στην ψηφιακή διασύνδεση τους, αλλά στο γεγονός πως υπάρχουν αυτοί οι 21.000 κρατικοί οργανισμοί.

Η Επιτροπή θα εξετάζει τις υποβληθείσες αιτήσεις, θα αξιολογεί την πραγματική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των αιτούντων, ώστε να τους χορηγηθεί το ειδικό βοήθημα και να δίνει άμεσα την εντολή για την επανασύνδεση της παροχής ρεύματος των ευπαθών καταναλωτών.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί, στις 26 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114)...

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς τα έργα αντικατάστασης του φωτισμού για την αισθητική αναβάθμιση των δημόσιων κτηρίων. Ήδη ο Δήμος εγκατέστησε ειδικούς φωτισμούς στο Δημαρχείο, στο 1ο Δημοτικό Ηλιούπολης και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Το φετινό παιδικό φεστιβάλ, φέρει τον τίτλο: «Μάθημα Ανοιχτό». Κι αυτό το μάθημα, δεν θα το παραδώσουμε εμείς στα παιδιά, αλλά τα παιδιά σʼ εμάς! Γι αυτό δεν δώσαμε ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 - Στη δράση καθαρισμού του Περιαστικού Δάσους Ηλιούπολης- ΣΗΜΕΙΟ ΔΡΑΣΗΣ : Είσοδος Προφήτη Ηλία – οδός Μαραθωνομάχων

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απʼ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.