Tag: Ζ

Με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκηρύχθηκε τόσο από το Εργατικό κέντρο Αθήνας, όσο και από το σύλλογο των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς, επιχειρείται η υπεράσπιση των θέσεων εργασίας στην υπηρεσία διαχείρισης ακινήτων (Real Estate).

Θλιβερή η σημερινή μέρα για την πόλη μας, αφού κατά τη διάρκεια του θαλασσίου μπάνιου στη Βάρκιζα η συμπολίτισσά μας κ. Α.Μ. 76 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από σκάφος του λιμενικού, που έσπευσε προς βοήθεια.

Οι φλόγες είναι κοντά στα σπίτια και λίγο πριν από τις 12:00 οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112 που ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στη Φέριζα, εκκενώστε τώρα προς Λαγονήσι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Από σήμερα 1η Ιουλίου τίθεται σε πιλοτική λειτουργία η ψηφιακή κάρτα εργασίας η οποία αρχικά θα αφορά 121.000 εργαζόμενους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ χώρας με περισσότερους από 250 εργαζόμενους

Υποβάλλω την παραίτησή μου από πρόεδρος του σωματείου «Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης». Είναι γνωστό ότι όταν βλαστήσουν τα σπαρτά και δώσουν καρπό τότε φαίνονται και τα ζιζάνια. Από σήμερα είμαι μια φιλόζωη πολίτης του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και μόνο αυτό χωρίς τη θέση και τις αρμοδιότητες της προέδρου του σωματείου.

Το νέο κύμα καύσωνα που κατακλύζει από σήμερα όλη την χώρα επιβάλει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας μας. Σε συνθήκες καύσωνα, πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους γιατί δίπλα στην εντατικοποίηση της δουλειάς από την τρομακτική έλλειψη προσωπικού, την απουσία υποδομών, τα σάπια μηχανήματα και οχήματα, επιδρά και η θερμική καταπόνηση.

Λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών, που προβλέπονται από την Τετάρτη 22 και μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Ηλιούπολης καθημερινά από 8:00 έως 22:00 και συγκεκριμένα