Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1949, αυτοδίδακτος και «εμπειρικός» ξεκίνησε μετά απο καλλιτεχνική περιπλάνηση χρόνων να γράφει τραγούδια στα 30 του, με παρότρυνση του Διονύση Σαββόπουλου.
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1949, αυτοδίδακτος και «εμπειρικός» ξεκίνησε μετά απο καλλιτεχνική περιπλάνηση χρόνων να γράφει τραγούδια στα 30 του, με παρότρυνση του Διονύση Σαββόπουλου.
Στιγμές συγκίνησης και γιορταστικής ατμόσφαιρας κατά την επίσκεψη των παιδιών του ΚΕΠΕΑΑ «Ορίζοντες»...
«Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά σχετικά με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Συγκροτήθηκαν επιτροπές και στη Βουλή και άλλες από οργανώσεις και κινήσεις. Έγιναν παρεμβάσεις και από την ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και εδώ και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Με την καταστροφή της γερμανο-ιταλικής ομάδας στρατού στην Αφρική τον Μάιο του 1943 στην Τυνησία, η στρατιωτικο-πολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου άλλαξε ριζικά:
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος του Πανεπιστημιακού και Συγγραφέα Σπύρου Τζόκα «Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΘΕΜΕΛΙΟ.
Ο Δ. Πανταζόπουλος, διορισμένος Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), αφού απέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ανέλαβε να αποδομήσει το έργο της Παράταξής μας στον Οργανισμό.
Εσύ που θέλεις να λέγεσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι κιόλας. Προς το παρόν λέγεσαι άθλιος. Ήρθες με το φορτηγό σου από την Ηλιούπολη και πέταξες τα πορτοπαραθυρα στην Αργυρούπολη.
Mόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΘΕΜΕΛΙΟ το νέο µυθιστόρηµα του Σπύρου Τζόκα, Η Κραυγή της Σιωπής. Πρόκειται για ένα ιστορικό µυθιστόρηµα µνήµης
Εντοπίστηκε απέναντι από το Α.Τ. Ζωγράφου. Στο σημείο πυροτεχνουργοί.
Την αναβολή της σημερινής εκδήλωσης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, λόγω θανάτου εργαζόμενου στην Περιφέρεια.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.
Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 125/2019 και είναι αναρτητέα στο διαδίκτυο.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.
Την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11:00 ως τη λήξη της βάρδιας, με αφορμή την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, λόγω της υποστελέχωσης, αποφάσισε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας
«Απαιτούμε την απόσυρση του απαράδεκτου άρθρου που νομοθετεί τον ιδιώτη συνοδό, για τα παιδιά που χρειάζονται ειδική υποστήριξη στους δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς και μετακυλύει το οικονομικό κόστος στην οικογένεια.
Κλιμακώνει τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς η ΟΤΟΕ και με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Παντραπεζική Απεργία για την Τετάρτη 11/12/2019.
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114)...
Η έκθεση θα λειτουργήσει από 7 έως 19 Δεκεμβρίου, και θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο στο κοινό Τρίτη και Πέμπτη 10:00 - 13:00 και Κυριακή 10:00- 16:00.
Ο έμπειρος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι κατά την διάρκεια επισκευής απορριμματοφόρου οχήματος, στο Συνεργείο Επισκευής Οχημάτων.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























