Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Μιλώντας στην εκδήλωση του iskra.
Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος. Μιλώντας στην εκδήλωση του iskra.
Συντετριμμένοι από τον άδικο θάνατο της πολυαγαπημένης μας Καλής Δεσποτοπούλου, συγγενείς, φίλοι, σύντροφοι και συντρόφισσες την αποχαιρετούμε αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου στις 4.30, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου .
Βρεθήκαμε μαζί στις φωτιές..
Έφυγε από τη ζωή η ρεμπέτισσα Αλεξάνδρα η οποία τα τελευταία χρόνια, ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το βράδυ της Παρασκευής «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων.
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της συνεχούς δράσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, εξιχνιάστηκε σχετική υπόθεση με θύμα 17χρονη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, στην οποία εμπλέκεται 17χρονος ημεδαπός.
«Έφυγε» από τη ζωή ο Παναγιώτης Μακρής, παλαίμαχος κομμουνιστής, αγωνιστής του εργατικού λαϊκού κινήματος, και δήμαρχος Καισαριανής επί σειρά ετών. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 19.
'Ηλιο αλλά και ασθενείς ανέμους θα έχει ο καιρός σήμερα Κυριακή, σε όλη σχεδόν τη χώρα, ωστόσο μετά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά.
Στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ που έχει την ευθύνη διαχείρισης όλου του χώρου του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού, ορίστηκε από 1/7/2015 νέο ΔΣ στο οποίο συμμετέχει και ο επικεφαλής της παράταξής μας, Χρήστος Κορτζίδης. Ανάμεσα στις πρώτες αποφάσεις του νέου ΔΣ είναι και οι εξής: .
Η κοινωνία που δεν σώζει τα παιδιά της, δεν αξίζει να σωθεί Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται. .
Σχετικά με το δημοσίευμα σας με τίτλο "Νέο περίπτερο φάντασμα" και ως πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω: .
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως, ατόμων, τα οποία νωρίτερα είχαν προβεί σε ανάληψη μετρητών από τραπεζικά καταστήματα. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) ληστείες και μία (1) κλοπή Συνελήφθησαν στις 10-7-2015, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 34 και 40 ετών, και μία 45χρονη γυναίκα μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) ομοεθνείς τους, ένας 24χρονος και μία 23χρονη.
Τώρα τελείωσε η ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα ΝΑΙ 230 ΟΧΙ 63 ΠΑΡΩΝ 5 .
Ως ύποπτος για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, καλείται από τον εισαγγελέα, ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Ο κ.
Ειδικευόμενη μαθήτρια που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου άφησε την τελευταία της πνοή λόγω της εξάντλησης των πολλών ωρών εργασίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο ξενοδοχείο. Όπως έγινε γνωστό η ειδικευόμενη μαθήτρια, λιποθύμησε έξω από το δωμάτιο της, και έφυγε από την ζωή κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Απίστευτη αγένεια έδειξε ο τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος ο οποίος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο επιτέθηκε φραστικά σε ραδιοφωνική παραγωγό. Το περιστατικό συνέβη στην εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου.
Τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την πραγματοποίηση άμεσα Έκτακτου Συνεδρίου, ζητά η νεολαία του κόμματος με ανακοίνωσή της, ενώ τάσσεται κατά της συμφωνίας. Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «τεράστια ήττα για τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα» τη συμφωνία και κάνει λόγο για «πρωτοφανές πραξικόπημα το οποίο προκάλεσαν οι δανειστές».
Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ένας 59χρονος που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Ν. Ιωνία, γιατί βασάνιζε το σκύλο του.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































