• little_bees
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • george's_jewellery
  • raxati
  • syntrivani
  • carbonoff
  • anthologio
  • chrysallida_new
  • kargas
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • goudis
  • Iraklis_Tsims
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • chrisalida
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • artina bakery
  • booze
  • enso_tatoo
  • anagnostou
  • moutrakia.kids.tv
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • skoumis_metaforiki

Tag: Ζ

Κάθε Παρασκευοσάββατο εθελοντές και εθελόντριες της Τράπεζας Τροφίμων  του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για 300 και πλέον οικογένειες του δήμου. Οι ανάγκες καθημερινά αυξάνονται λόγω της αύξησης του αριθμού άπορων οικογενειών που απευθύνονται για βοήθεια στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου.

Μα καλά; Όταν οι βουλευτές βάζουν την υπογραφή τους στον προϋπολογισμό της Βουλής, ο οποίος περιέχει και τις αποζημιώσεις τους και τα υπόλοιπα έξοδα κίνησης, δεν έχουν αίσθηση της ευθύνης τους; Και δεν σκέφτονται τον κόσμο και πώς βιώνει την κρίση; Διότι, αν δούμε τα στοιχεία του προϋπολογισμού θα ανακαλύψουμε ότι έχουν γίνει περικοπές κατά 6,8 εκατ. ευρώ αλλά όλες οι δαπάνες που αφορούν τους καλούς μας βουλευτές, αυτές μένουν στο ύψος τους.

  Συμβολική επίσκεψη στο πάρκο Γκεζί, στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, έκανε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται στην τουρκική πόλη, σε συνέδριο που οργανώνει το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα CHP της αντιπολίτευσης, μαζί με τη Σοσιαλιστική Διεθνή. Ο κ.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Σε συνέχεια της διευκόλυνσης που παρέχει ο Δήμος μας, φέρνοντας σε άμεση επαφή τους καταναλωτές με τους παραγωγούς, με στόχο την αγορά αγροτικών προϊόντων, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει άμεσα νέα διαδικασία λήψης παραγγελιών. Η όλη δράση της συλλογής των αιτήσεων και της διάθεσης των προϊόντων διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Ανοιχτό Δίκτυο Εθελοντών.

  ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ για τον ΔΗΜΟ μας τα Τέσσερα χρόνια, ΣΤΑΣΙΜΗ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και το 2014 Για την έλλειψη προγράμματος και υλοποίησης έργων υποδομών που θα είναι ζωτικής σημασίας και θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ηλιούπολης, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή, ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση».

Την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, το Μάιο του 2014, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ο Χρήστος Κορτζίδης. Στην Ολομέλεια της δημοτικής παράταξης Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης, τα μέλη -δια βοής- επέλεξαν ομόφωνα το νυν δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, να ηγηθεί και στις ερχόμενες εκλογές (Μάιος 2014) .

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια αλλά και ολονυχτία και αποκλεισμό του υπουργείου Παιδείας προγραμματίζει για την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, κατά..

Αυτόματη πρόσβαση στις καταθέσεις φορολογουμένων που ελέγχονται για οικονομικά εγκλήματα ή φοροδιαφυγή θα αποκτούν οι ελεγκτικές Αρχές μέσω του Συστήματος Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών.

Διάβασα κάπου πως αν υπήρχε Ολυμπιακό άθλημα «πέφτω απ? τα σύννεφα» θα είχαμε σαρώσει όλα τα χρυσά μετάλλια! Άνευ συναγωνισμού!Το αναφέρω τούτο γιατί σ? αυτή τη χώρα μια ζωή?αιφνιδιαζόμαστε! Μια ζωή, φταίνε οι άλλοι! Ενώ εμείς, αθώες περιστερές! Αναμάρτητες! Αίφνης ανακαλύψαμε ότι ο κ. Καραβίτης είναι ?.

Επιστολή με την οποία καταδικάζει την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ απέστειλε χθες προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Uni Global, η παγκόσμια ένωση εργαζομένων σττον τομέα των υπηρεσιών, που εκπροσωπεί περισσότερους από είκοσι εκατομμύρια εργαζόμενους. Κύριε Σαμαρά, η κυβέρνηση σας προσπαθεί να φιμώσει την ανοιχτή ΕΡΤ, στην οποία εργάζονται συνάδελφοι μας πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και πέντε μήνες επιτρέποντας τη λειτουργίας μίας ανεξάρτητης δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα.

Την Κυριακή η Καμεράτα πηγαίνει στο σταθμό Συντάγματος του Μετρό, για να προσφέρει μουσικές και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους με δωρεάν είσοδο. Η πολυβραβευμένη Καμεράτα- Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής μαζί με τoν διεθνούς φήμης μαέστρο της Γιώργο Πέτρου, έχουν ετοιμάσει ένα διαφορετικό πρωινό με μουσικές και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, στο χώρο πολλαπλών χρήσεων στο μετρό του Συντάγματος την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Τον κίνδυνο δημιουργίας ολιγοπωλίου στον κλάδο των πρατηρίων καυσίμων, προειδοποιεί με ψήφισμά της η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών. «Ο κλάδος διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία του», αναφέρεται στο ψήφισμα.

Δεκαμελής αντιπροσωπεία της παγκόσμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης ?Public Services International? (PSI) που εκπροσωπεί 20 εκατομμύρια εργαζόμενους που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες 150 χωρών συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστο Κορτζίδη και τον αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών, Γιάννη Μαραγκό, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο δημαρχείο. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της οργάνωσης επισκέφθηκαν το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιατρείου και συνομίλησαν με τους εθελοντές αλλά και τους ασθενείς μας.

Δεν ξέρω πραγματικά τι ήταν αυτό που έκανε την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να δώσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μάλιστα 2 μόλις χρόνια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2014, αν και μπορώ να φανταστώ πως τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια σε ένα ολόκληρο κομμάτι του κόσμου, όπως είναι η Λατινική Αμερική, που μέχρι τώρα είχε μείνει εκτός του παιχνιδιού. Και φυσικά με κάποιο τρόπο έπρεπε να μπει.

Απαγόρευση στα τζάκια και τις ξυλόσομπες λόγω αιθαλομίχλης. Με κοινή υπουργική απόφαση θα επιβάλλεται απαγόρευση στη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων για το φετινό χειμώνα στην Πρωτεύουσα ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης φέτος.