• LOCAL PRODUCT FESTIVAL
  • vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • venchi
  • raxati
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • kargas
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • booze
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki
  • enso_tatoo
  • kids_party
  • goudis
  • dimi_fashion
  • chrisalida
  • artina bakery
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims

Tag: ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ

Στις 15 Ιουνίου 2007 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ καθιερώθηκε η Διεθνής Ημέρα Μη Βίας και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Οκτωβρίου, ημερομηνία γέννησης του Μαχάτμα Γκάντι.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Στάμελος στην γνωστοποίηση της είδησης ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί την Κυριακή στην εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον δήμο...

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό να παλέψουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στην προσπάθεια εξευτελισμού του μεγαλειώδους εαμικού κινήματος. Καλεί σε αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Καισαριανής την Κυριακή το απόγευμα, στις 6.00 μμ.

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, ενώ μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αργά το βράδυ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Ηπείρου.

Συνολικά 19 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, κινδυνεύουν με παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί δεν έχουν υιοθετήσει την κοινοτική οδηγία για τα μέτρα μείωσης του κόστους εγκατάστασης υψίρρυθμων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών (οδηγία 2014/61/ΕΕ). Πρόκειται για ένα θέμα που διαχειρίζεται το υπουργείο Υποδομών.

Στην Αθήνα ξέρουμε πως ο καθένας παρκάρει όπου του «καπνίσει». Αλλά μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο δείχνει πως πάντα μπορούμε να εκπλαγούμε από τη… φαντασία των οδηγών

ην Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Της Επικρατείας (ΣΤΕ), η αίτηση ακύρωσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα διευθέτησης των τελευταίων 200μ. του ρέματος της Πικροδάφνης, που είναι σε φυσική κατάσταση στην Ηλιούπολη.

Στο ΝΕΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ όπου από τις αρχές του μήνα φιλοξενούνται οι πολιτιστικές μας δράσεις, θα πραγματοποιήσουμε τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου την τελετή του Αγιασμού και στη συνέχεια θα στήσουμε γλέντι μοναδικό...Μεθεξιακό!!!

Του ΣΤΑΘΗ . Ο Χριστιανισμός έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα (στις εκδοχές που τον ενώνουν και τον χωρίζουν) διαμορφώθηκε (ως κοινός παρονομαστής αυτών των εκδοχών) δυο-τρεις αιώνες μετά τη ζωή (πραγματική ή υποτιθέμενη) του Ιησού Χριστού.