Tag: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και από το μεσημέρι βελτίωση.

Ο Γιάννης Καραβίδας γεννήθηκε στη Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων το 1934. Έκτος στη σειρά από τα οχτώ παιδιά μιας φτωχής αγροτικής οικογένειας μεγάλωσε με πολλές στερήσεις που σημάδεψαν αδρά τη ζωή του, πολύ περισσότερο όταν αυτές οξύνθηκαν μέσα στο κλίμα της κατοχής με όλες τις μετέπειτα επιπτώσεις της.

Τον διορισμό τριών νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου, με ισχύ από 28 Νοεμβρίου 2019, ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ).

Αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τους Χρήστο Κορτζίδη, Τάκη Κοροβέση, Άρη Σούγελα και Νίκο Σούγελα, επισκέφθηκε πρόσφατα το χώρο και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Η εικόνα του σταθμού είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε.

Με οργή και αποτροπιασμό έμαθαν οι κάτοικοι της Ηλιούπολης τα «κατορθώματα» του εφημέριου του Προφήτη Ηλία, ο οποίος έφτασε την Τρίτη 26/11 στο σημείο να προπηλακίσει -μαζί με συνεργάτες του- αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής (με τον δήμαρχο Γ. Χατζηδάκη και αντιδημάρχους), καθώς και δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι έσπευσαν στο χώρο που εκτελούνται παράνομα οικοδομικές εργασίες.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν έξι (6) επιπλέον περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης και της Γλυφάδας.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, όταν σε γνωστό super market στο Νέο Φάληρο «έκαναν την εμφάνισή τους» δύο άνδρες με δύο σάκους ανά χείρας και άρχισαν να «σηκώνουν» τις φιάλες με αλκοόλ που δέσποζαν στα ράφια των διαδρόμων.

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμος Ηλιούπολης δέχθηκε καταγγελία από δημότη, ότι στον χώρο του Προφήτη Ηλία γίνονται οικοδομικές εργασίες, κατά παράβαση της παύσης, που έχει επιβάλει το Δασαρχείο.