Tag: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δεν είναι φάουλ του Μακρόν το ξέπλυμα του Πεταίν. Είναι πολιτική. Σχετίζεται με την περαιτέρω απίσχναση της αστικής δημοκρατίας καθώς και με την αναθεώρηση της Ιστορίας, έτσι ώστε η ακροδεξιά στροφή του συστήματος (και) με τη συνεπικουρία του ακροδεξιού αντισυστήματος, να βάλουν οριστικώς τους λαούς στη μέση...

Ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι οι Έλληνες που είχαν συλλάβει οι Αλβανοί αστυνομικοί μετά την Κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο.

Δώδεκα είναι τελικά τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες .

Ξαφνικά τα φώτα άναψαν στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγη ώρα αργότερα, την Τρίτη το βράδυ, ανέβηκε τα σκαλοπάτια του γραφείου του πρωθυπουργού, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Καισαριανής του ΚΚΕ στην οποία ανακοινώθηκε ότι ο σημερινός Δήμαρχος Καισαριανής, θα είναι ξανά επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις ερχόμενες εκλογές.

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: η πλειονότης των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι. Όχι Ελληνορθόδοξοι (άλλωστε για την πούρα Ορθοδοξία ο εθνικισμός είναι αίρεση), αλλά Ορθόδοξοι. (Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες υπάρχουν αλλού και αφορούν κυρίως αλλοεθνείς).

Σε 10 χρόνια από 15 χρόνια κάθειρξη... μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, 53χρονη καθαρίστρια, η οποία είχε πλαστογραφήσει απολυτήριο Δημοτικού για να πληροί τα τυπικά προσόντα για θέση τακτική καθαρίστριας σε κρατικό παιδικό σταθμό το 1996.