Το περιστατικό συνέβη μετά τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος του ΙΚΕΑ.
Το περιστατικό συνέβη μετά τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος του ΙΚΕΑ.
Λένε πως η μόρφωση είναι διαδικασία ήθους. Μάχιμη, προς ολοκλήρωση της προσωπικότητας του ατόμου. Η μόρφωση είναι συνώνυμo μέγεθος της αρετής.
Η Τουρκία έχει θέσει ως στόχο στη «Λευκή Βίβλο» της την ανάδειξή της σε ναυτική δύναμη, με χρονικό όριο το έτος 2022. Ελλάδα και Κύπρος οφείλουν να ισχυροποιήσουν τη δύναμή τους στη θάλασσα.
Τετάρτη 12.09.2018 στις 8:30 μ.μ. και στις 10:30 μ.μ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Θα ήταν τιμή της, λέει η Νοτοπούλου, να ήταν καθαρίστρια. Και γιατί δεν έγινες πουλάκι μου;
ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
Η απλή αναλογική είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει το πολιτικό περιβάλλον στην Ηλιούπολη.
Ενημέρωση από Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν φαρμακοποιό ο οποίος έβγαινε από το σπίτι του με το αμάξι του όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί
Σώος βρέθηκε ο κ. Ιωάννης Παπαρήγας, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν
Αυτός ο ψεύτικα αισιόδοξος λόγος που πλανάται προεκλογικός πάνω απʼ την επικράτεια κάνει τη μελαγχολία της δυστοπίας που ζούμε ακόμα πιο γκροτέσκ – σαν μαύρα πουλιά που πλανώνται πάνω από κίτρινα χωράφια
Το Ελληνικό θέατρο θρηνεί το χαμό μια μεγάλης ηθοποιού. Η Μαρίνα Πεφάνη που την είχαμε δει σε πολλές παλιές ελληνικές ταινίες και σήριαλ έφυγε από την ζωή.
ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.
Ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.
Παραδόθηκαν χθες στους τρεις προεπιλεγέντες αναδόχους, κατά το α' στάδιο του διαγωνισμού, τα συμβατικά στοιχεία ( τεύχη και σχέδια) για το α' τμήμα της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































