• raxati
  • ispecs
  • george's_jewellery
  • venchi
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • anagnostou
  • jason cafe
  • psinokaimetho
  • booze
  • petshopcorner
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Tag: Ηλιούπο

Τη φετινή Παγκόσμια ημέρα για το νερό, θέλουμε να την αφιερώσουμε σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, που αγωνίστηκαν, διεκδίκησαν και κέρδισαν μεγάλους και μικρότερους αγώνες κατά της εμπορευματοποίησης του σημαντικότερου συλλογικού μας αγαθού.   Τα τελευταία 15 έτη, 86 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, επαναδημοτικοποίησαν τις υπηρεσίες ύδρευσης τους.

«Το μέλλον που θέλουμε: Σταγόνα ? Σταγόνα» είναι ο τίτλος έκθεσης αφίσας με θέμα το νερό, έναν πολύτιμο φυσικό πόρο, που διοργανώνει στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, από τις 22 ως τις 30 Μαρτίου 2014, η Θεσσαλονίκη ? Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Kέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC).   Η έκθεση διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού (22 Μαρτίου).

Κάρτες από χρυσάφι μάλλον έφτιαξαν τα  6 στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.   Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η απόφαση για την κατασκευή των καρτών και μάλιστα από Κοινωνικό Συνεταιρισμό (που θα έπρεπε να ήταν και πιο φτηνός από την ελεύθερη αγορά) ήταν μάλλον όχι και τόσο φτηνή.

Στην κεντρική συντονιστική συνάντηση της Πανελλαδικής Εθελοντικής Εκστρατείας Let?s do it Greece συμμετείχε ο Δήμος Βύρωνα, ο οποίος πρόκειται να δώσει το «παρών» και στη φετινή δράση εθελοντικού καθαρισμού, που προγραμματίζεται για τις 6 Απριλίου.

Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Κατά του Ρατσισμού (21η Μάρτη) συμπίπτει με την πιο βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των μεταναστών, των προσφύγων και των πληττόμενων στρωμάτων συνολικά. Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στα σύνορα (Φαρμακονήσι), φυλακίζονται και βασανίζονται σε κρατητήρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης (Αμυγδαλέζα, Κόρινθος) που ολοένα και αυξάνονται.

Πρώτη συνάντηση δομών αλληλεγγύης τροφής το Σάββατο 29/3 και την Κυριακή 30/3. Συμμετέχουν και τα δικά μας: Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις & Δίκτυο Αλληλεγγύης το Λαγούμι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ         Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο δήμο της Ηλιούπολης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο (κάποιοι από αυτούς ήδη απολυμένοι) που με δικαστική απόφαση δικαιώθηκαν και πρέπει να γυρίσουν στη δουλειά τους. .

Σε μια περίοδο όπου το «ΜΑΖΙ» δίνει κουράγιο ? δύναμη και όραμα στο «ΕΓΩ» του καθενός μας, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από αυτόν τον αγώνα. Σε μια εποχή όπου ο φίλος, ο συνεργάτης, ο συνάνθρωπος είναι πιο απαραίτητος από ποτέ, θεωρώ υποχρέωση μου να αγωνιστώ για να γίνει ο Δήμος Ηλιούπολης, ο Δήμος κάθε Ηλιουπολίτη.

Διαβάζουμε σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης : "Δόθηκε παράταση για την υποβολή αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων για την υλοποίηση Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) 63 ανέργων του Δήμου Ηλιούπολης  έως 31/03/2014."   Και μετά πάλι, να είστε σίγουροι ότι θα δοθεί και πάλι παράταση, και πάλι και πάλι, μέχρι να βρεθούν ξαφνικά οι 63 "ωφελούμενοι" για να υλοποιηθεί για την εταιρεία που το έχει αναλάβει το Πρόγραμμα.

Η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οργανώνει την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και ώρα 11:00 π.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική καμπάνια ξεκίνησε από την Τετάρτη 19/3/2014 ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.

Αλήθεια πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σας ανακοίνωναν πως το μωρό που θα αποκτήσετε θα έχει σύνδρομο Down; Μια μέλλουσα μαμά από την Ιταλία βρέθηκε ακριβώς σε αυτήν την θέση και μάλιστα σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Συντετριμμένη απευθύνθηκε σε μια από τις πιο γνωστές οργανώσεις την Coor Down με ένα mail που έγραφε: ?Περιμένω μωρό και ανακάλυψα οτι έχει σύνδρομο Down.

Τον βαρύ επενδυτικό λήθαργο στον οποίο βρίσκεται η πραγματική οικονομία, αποτυπώνει η εξαμηνιαία έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. Η έρευνα  διαπιστώνει ότι για το 70,3% των μικρών επιχειρήσεων η κατάσταση για το 2014 επιδεινώθηκεκαι ότι σχεδόν 1 στις 2 αντιμετωπίζει κίνδυνο κλεισίματος τους επόμενους μήνες το οποίο οφείλεται στη μείωση του τζίρου, στα χρέη προς των ΟΑΕΕ τις ΔΕΚΟ και την εφορία και προς τις τράπεζες.