• lampros_odontiatros
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • venchi
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • raxati
  • ispecs
  • syntrivani
  • little_bees
  • artina bakery
  • chrisalida
  • booze
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Iraklis_Tsims

Tag: Ηλιούπο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» καλεί όλες τις Λευκαδίτισσες, τους Λευκαδίτες και τους φίλους του νησιού μας, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 6:30 μ.μ.

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2014 Η πλατειά μαζική ανοιχτή συνέλευση των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ΕΡΤ απορρίπτει ομόφωνα την όποια συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής προσωπικού για το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ. Η δημοσίευση και της τελευταίας κατάπτυστης και φωτογραφικής προκήρυξης των 259 θέσεων μέσω ΑΣΕΠ επί συνόλου 615 υπαλλήλων (δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων) που θα στελεχώσουν τον κατ? επίφαση «δημόσιο» ραδιοτηλεοπτικό φορέα της ΝΕΡΙΤ επιβεβαιώνει και επίσημα την απόφαση της κυβέρνησης για τις απολύσεις μας και την πρόθεση της να δημιουργήσει ένα μικρό απόλυτα ελεγχόμενο μαγαζάκι στη θέση της ΕΡΤ.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014ΜΝΗΜΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κυριακή κατ? τ?ν Θεία Λειτουργία θ? τελεσθε? Μνημόσυνο γι? τ?ν Μακαριστ? ?ρχιεπίσκοπο ?θην?ν κα? πάσης ?λλάδος κυρ? Χριστόδουλο +28.1.

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η τροπολογία με την οποία απαλλάσσεται ο ΑΔΜΗΕ από τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις απέναντι σε πρώην ασφαλισμένους της ΔΕΗ και στον ασφαλιστικό φορέα του προσωπικού της επιχείρησης. Αναλυτικότερα, η τροπολογία που κατατέθηκε διευκρινίζει ότι η ΔΕΗ Α.

«Ανόητες και αντιεπιστημονικές θεωρίες», χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) Γιάννης Παναγόπουλος, τις προτάσεις που διατυπώθηκαν στην πρώτη ετήσια έκθεση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), για κατάργηση του κατώτατου μισθού για τους νέους από 15 έως 29 ετών, εως ένα έτος από την πρόσληψή τους. Η πρόταση δημοσιεύθηκε στο μηνιαίο δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων του Κέντρου -το οποίο ξεκινά με χαιρετισμό του υφυπουργού Ανάπτυξης, κ.

Zumba Marathon την Κυριακή 26 ΙανουαρίουΈναν τρίωρο μαραθώνιο zumba, το Ζumbathon, διοργανώνουν την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, πάνω από 40 πιστοποιημένοι zumbaR instructors που ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού της πόλης μας.Ο τρίωρος μαραθώνιος ΖumbaR Fitness θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης, από τις 5μ.

Πρόσφεραν «δωρεάν» τα χάπια, χρεώνοντας μεγάλα ποσά για έξοδα μεταφοράς ? Από τα «έξοδα» αυτά κέρδισαν περίπου 280 χιλ. ευρώ!   Το κόλπο ήταν σχετικά απλό στη σύλληψή του.

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου 1935 - 24 Ιανουαρίου 2012) ήταν Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την προσφορά του στον κινηματογράφο, με σπουδαιότερο της καλύτερης ταινίας με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 1998 για την ταινία Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα   Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935.

Η γερμανική κυβέρνηση απαντά σε κοινοβουλευτική επερώτηση για την αντιμετώπιση των προσφύγων στην ΕΕ και προπαντός από τις ελληνικές αρχές. Στο ασυνήθιστα μικρό χρονικό διάστημα του ενός μήνα η γερμανική κυβέρνηση έδωσε απαντήσεις σε 32 ερωτήσεις που είχε καταθέσει το Κόμμα της Αριστεράς.

Aπολύτως σαφές είναι το εργατικό κέντρο Αθήνας για τα προγράμματα τύπου VOUCHER.   Όπως τονίζει η δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση: "Οι εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές πριν την εποχή των μνημονίων, αλλά ακόμα περισσότερο αυτές που εφαρμόσθηκαν τα τέσσερα χρόνια, έχουν συνεισφέρει στη μεγαλύτερη αναδιανομή μεταξύ του εισοδήματος των εργαζομένων και των κερδών των εργοδοτών και των επιχειρήσεων.

Κανένα σημείο επαφής δεν βρέθηκε στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη οι φαρμακοποιοί με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, όσον αφορά στην απελευθέρωση των μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ) και την πώληση αυτών σε σούπερ μάρκετ. Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι το επόμενο βήμα είναι η σύνταξη του νομοσχεδίου, το οποίο θα παρουσιαστεί, σύμφωνα με τις στις αρχές Φεβρουαρίου και όχι στα τέλη Ιανουαρίου όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Δύο κολοσσοί, γνωστοί τοις πάσι, στους τομείς του φυσικού αερίου και του ρουχισμού, ήταν οι φετινοί "περήφανοι" νικητές των βραβείων της ντροπής (Public Eye Awards). Τα βραβεία αυτά απονέμονται κάθε χρόνο στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, στην Ελβετία, σε επιχειρήσεις που κατηγορούνται ότι έδειξαν "ιδιαίτερη αδιαφορία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον".

«Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» είναι το όνομα του κόμματος που παρουσίασε σήμερα ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης είχε δεκαετή θητεία στο ευρωκοινοβούλιο με το γερμανικό κόμμα των φιλελευθέρων, από το οποίο παραιτήθηκε προ μηνών εξαιτίας της φιλελληνικής του πολιτικής δράσης την τελευταία τριετία και της επιθυμίας του να θέσει υποψηφιότητα στην Ελλάδα.

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως έχει στα επαγγελματικά του ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς πριν από λίγο κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο επιχειρηματίας του Έναστρον θέλησε να σταματήσει τη συνεργασία με τον γνωστό τραγουδιστή.   Από το πρωί με δημοσίευμά της, η εφημερίδα Espresso ανέφερε πως τα έσοδα του σχήματος δεν ήταν τα αναμενόμενα και παρόλο που στο παρελθόν σχηματίζονταν ουρές έξω από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε ο Νότης, τώρα λόγω των χαμηλών κρατήσεων πάρθηκε η απόφαση το Έναστρον να παραμένει κλειστό την Παρασκευή και να δουλεύει μόνο το Σάββατο.