Κατά κοινή ομολογία η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό στους λαούς του κόσμου. Στην αρχαία Ελλάδα του Περικλή εφαρμόστηκε για?.
Κατά κοινή ομολογία η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό στους λαούς του κόσμου. Στην αρχαία Ελλάδα του Περικλή εφαρμόστηκε για?.
Ένα νέο σενάριο, για μεικτό σύστημα φορολόγησης των ακινήτων, εξετάζει η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιδράσεις των βουλευτών και να αποφύγει μία νέα κυβερνητική κρίση. Το νέο σύστημα, η διαμόρφωση του οποίου πέρασε στα χέρια του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Χρύσανθου Λαζαρίδη, ο οποίος είχε χτες συνάντηση με εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προβλέπει ότι η συνολική φορολογική επιβάρυνση κάθε πολίτη θα προκύπτει αφενός από την επιβολή του ενιαίου φόρου σε όλα τα ακίνητα, αλλά με μικρότερους συντελεστές από αυτούς που προέβλεπε το σχέδιο Καραβίτη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, και παράλληλα από τον Φόρο (Μεγάλης) Ακίνητης Περιουσίας, ο οποίος θα επιβάλλεται σε κατόχους ακινήτων η αξία των οποίων, συνολικά, υπερβαίνει τις 300.
Ο Δήμος Δάφνης ? Υμηττού, το Εργαστήρι, και ο Σύλλογος Φίλων Γελοιογραφίας με την υποστήριξη της Feco Hellenic Group Levadeia διοργανώνουμε Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας στον Υμηττό με θέμα «Η Ελλάδα του σήμερα με τα μάτια του Γελοιογράφου». 148 Γελοιογράφοι Έλληνες και ξένοι από 43 χώρες συμμετέχουν με τα έργα τους.
Στην ανακάλυψη φαρμάκων που καταστέλλουν τις τοξικές διαδικασίες οι οποίες οδηγούν σε εκφυλιστικές νόσους του εγκεφάλου, όπως η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η Αλτσχάιμερ και η Πάρκινσον, οδηγούν οι ερευνητικές προσπάθειες ενός Έλληνα ερευνητή.Ο δρ.
Συμβολική επίσκεψη στο πάρκο Γκεζί, στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, έκανε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που βρίσκεται στην τουρκική πόλη, σε συνέδριο που οργανώνει το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα CHP της αντιπολίτευσης, μαζί με τη Σοσιαλιστική Διεθνή. Ο κ.
Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη ένταση της επίθεσης της Κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες που απειλούνται άμεσα με απώλεια ακόμα και της πρώτης κατοικίας τους για κάθε είδους χρέη, είτε προς το δημόσιο τις ΔΕΚΟ και τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε και προς τα πιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες δανειστές.Την ίδια στιγμή σε πολλές πόλεις και γειτονιές της Ελλάδας, κινήματα αλληλεγγύης αναπτύσσονται και έχουμε τις πρώτες δυναμικές αποτροπές πλειστηριασμών.
Πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι λόγω «παραβάσεων» που διαπιστώθηκαν κατά τον έλεγχο των οικονομικών του Συνδυασμού μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές επεβλήθη στον επικεφαλής της κίνησής μας Χρήστο Κοκοτίνη ως πρόστιμο το ποσό των 7.874 ευρώ.
Πανελλαδική στάση εργασίας σε όλο τον δημόσιο τομέα την Πέμπτη από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.
Πανελλαδική στάση εργασίας σε όλο τον δημόσιο τομέα την Πέμπτη από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.
Εγκαινιάστηκε χθες το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» στην περιοχή του Καρέα, το τέταρτο Κλειστό του Δήμου μας! Ένα έργο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς διαθέτει γήπεδο διαστάσεων 28x15 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει τόσο αγώνες μπάσκετ όσο και βόλεϊ, ενώ το δάπεδο του αγωνιστικού χώρου είναι FIBA AA. Επιπλέον, το Κλειστό Γυμναστήριο διαθέτει αποδυτήρια για δύο ομάδες, ιατρείο, γραφείο και αποδυτήρια διαιτητών, γραφείο Διευθυντή, γραφείο Γραμματείας Διοίκησης, αίθουσα προβολής video, αίθουσα συσκέψεων, κυλικείο, αποθηκευτικούς χώρους, υπόγειο χώρο στάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, ενώ έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.
Η σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου με θέμα τα οικονομικά των δήμων και το προσωπικό των ΟΤΑ θα συζητηθεί την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, που συνέρχεται στις 12 το μεσημέρι.Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ.
Το 60% αγγίζει το ποσοστό παραβατικότητας στα ανταλλακτήρια ενεχυροδανειστήρια , που εντοπίστηκε στους ελέγχους του ΣΔΟΕ, από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που τηρούνται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μέχρι την 11.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Δημοσιογράφου και Συγγραφέα κ. Γιώργου Ν.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Σε συνέχεια της διευκόλυνσης που παρέχει ο Δήμος μας, φέρνοντας σε άμεση επαφή τους καταναλωτές με τους παραγωγούς, με στόχο την αγορά αγροτικών προϊόντων, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει άμεσα νέα διαδικασία λήψης παραγγελιών. Η όλη δράση της συλλογής των αιτήσεων και της διάθεσης των προϊόντων διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Ανοιχτό Δίκτυο Εθελοντών.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ για τον ΔΗΜΟ μας τα Τέσσερα χρόνια, ΣΤΑΣΙΜΗ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και το 2014 Για την έλλειψη προγράμματος και υλοποίησης έργων υποδομών που θα είναι ζωτικής σημασίας και θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ηλιούπολης, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή, ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση».
«Η σιωπή είναι ντροπή», «Είναι εύκολο να μιλάς κρυμμένος πίσω από το ρατσισμό σου», «Γκρεμίστε τα τείχη ? Δώστε μας ελπίδα». Σκληρά λόγια και αλήθειες για το φαινόμενο του ρατσισμού στη χώρα μας ειπώθηκαν από παιδιά που πηγαίνουν ακόμη σχολείο.
Η Αντιγόνη Βαλάκου, μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της ελληνικής δραματικής σκηνής του θεάτρου αλλά και του κινηματογράφου, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Η σπουδαία ηθοποιός γεννήθηκε το 1930 στην Καβάλα και σε ηλικία 16 ετών πήγε στην Αθήνα.
Τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που έγινε στα σχολεία όλης της χώρας, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα συσσιτίων είναι σοκαριστικά. Ένα στα τρία παιδιά που συμμετέχουν στα σχολικά συσσίτια είναι αντιμέτωπο με τον εφιάλτη της πείνας, ενώ τέσσερα στα δέκα ζουν καθημερινά με την αγωνία ότι στο άμεσο μέλλον θα πεινάσουν.
Την παραίτηση του κράτους από την κοινωνική ασφάλιση προαναγγέλλει το υπουργείο μέσω..
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























