Τούτη η μακαρονοσαλάτα δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά αλλά και ένα από τα πιο γευστικά σαλατοφαγητά για τις χειμωνιάτικες καθημερινές.
Τούτη η μακαρονοσαλάτα δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά αλλά και ένα από τα πιο γευστικά σαλατοφαγητά για τις χειμωνιάτικες καθημερινές.
Μόλις 3 υλικά αρκούν για να έχουμε στο ντουλάπι μας το πιο μυρωδάτο γλυκό άρτυμα: ζαχαρωμένες λεμονόφλουδες!
Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έχουν σταλεί από την UEFA 24 φάκελοι που αφορούν ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια τα οποία διερευνώνται από τη δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε στα μέλη της Επιτροπής ο πρόεδρός της, Χρήστος Κέλλας.
Είναι ένα πιάτο με μεγάλη ιστορία. Έχει σερβιριστεί σε πολλά τραπέζια.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ 2023-24 από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.
Αυτό το ιδιαίτερο «ταμπουλέ» δεν έχει πλιγούρι αλλά ωμό, τριμμένο κουνουπίδι μαζί με χειμωνιάτικα φρούτα και μπόλικο χυμό λεμονιού.
Τι καλύτερο από ένα πιάτο με λαχταριστά ριγκατόνι με κιμά; Τα πασπαλίζουμε με βουτυράτο κασέρι και τα φουρνίζουμε μέχρι να ξεροψηθούν και να ροδίσουν.
Με την απόφαση 2467/ 2023 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ανακηρύσσει ΑΚΥΡΩΤΕΑ τη διαδικασία έγκρισης των εναρκτήριων εκδηλώσεων με χρήση αετού στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ευθύνη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φιλαδέφειας-Ν.Χαλκηδόνας και, ως εκ τούτου, πιστοποιεί ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ το σύνολο των εκδηλώσεων που ακολούθησαν.
Αυτή η σχετικά γρήγορη πικάντικη κοτόσουπα είναι ιδανική για μετά τη δουλειά.
Εξαιρετικό, παραδοσιακό φαγητό από το Καπέσοβο, χορτοφαγικό και πεντανόστιμο με χόρτα εποχής και όσπρια.
O αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη έξαρση από το καλοκαίρι του 2022».
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς να λερώνουμε σκεύη και πάνω από όλα ζουμερό και πεντανόστιμο.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2024» έχει καινούργια χαρακτηριστικά και ενισχυμένα κοινωνικά κριτήρια
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 47.
Την απόφαση να εισηγηθεί στους δικηγορικούς συλλόγους παράταση των κινητοποιήσεων των δικηγόρων μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου έλαβε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.
Μια άλαδη σούπα που φτιάχνουν στην Ιερά Μονή του Σινά με λαχανικά από τους κήπους τους – κάποιες φορές αντί για κριθαράκι βάζουν ρύζι.
Στην παραδοσιακή μορφή της κρεατόπιτας αυτής βάζουμε το αρνί ωμό και με τα κόκαλα, κι έπειτα ψήνουμε στον φούρνο.
Το μπουμπάρι είναι ένας «αρρενωπός» μεζές με εντόσθια, που συνηθίζεται από τους Βολιώτες, κυρίως τον χειμώνα και στις γιορτές των Χριστούγεννων και του Πάσχα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr