Στο 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2016, απονεμήθηκε εύφημος μνεία στην ταινία «Ρήξη Τυμπάνου» του κινηματογραφικού εργαστηρίου της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.
Στο 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2016, απονεμήθηκε εύφημος μνεία στην ταινία «Ρήξη Τυμπάνου» του κινηματογραφικού εργαστηρίου της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.
Η συμμετοχή της εκκλησιαστικής κοινότητας αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην εθελοντική ομάδα Παζλ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Την Τετάρτη 21/9/2016 συνεδρίασε η «Διατομεακή Επιτροπή Παρακολούθησης και Συντονισμού θεμάτων Τουρισμού και υποβοήθησης για τη διαχείριση κρίσεων» στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με πρόεδρο την Αντιπεριφερειάρχη, Ερμίνα Κυπριανίδου.
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9.00 π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Την έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη έχει προκαλέσει η πρόθεση του ΥΠΕΣΔΑ να προχωρήσει στη θέσπιση θέσης Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών ... Γραμματέων στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας
Σε κίνδυνο βρίσκεται το ρέμα της Πικροδάφνης, σύμφωνα με καταγγελία της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών.
Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και των Αντιδημάρχων Παναγιώταρη, Χατζηδάκη και Δημητρόπουλο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Μπενίση Ιωάννη, τον Γενικό Δ/ντη ανάπτυξης & παραγωγής έργων Κων/νο Βουγιουκλάκη και τον Διευθυντή ανάπτυξης σχέσεων με τους ΟΤΑ Παναγιώτη Νικήτα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν, όπως και έγινε άμεσα, οι παρεμβάσεις στην περιοχή του Πανοράματος Ηλιούπολης.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-9-2016 συζητήθηκε το θέμα της Παιδείας, με αιχμή την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, στα σχολικά κτήρια, στα νηπιαγωγεία και λοιπές εγκαταστάσεις της Αʼ-βάθμιας και Βʼ-βάθμιας εκπαίδευσης
Tου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΔΑΒΑΝΗ . Δυστυχώς ή ευτυχώς, η προσωπικότητά μου έχει χαραχτεί ανεπανόρθωτα από την επαγγελματική μου ενασχόληση.
Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981 από τον ΟΗΕ για να συμπίπτει με την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Από το 2001 γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία, την 21η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου.
Ρεκόρ εισιτηρίων σημείωσε φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος της Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» επιβεβαιώνοντας την επιλογή της Δημοτικής αρχής για την ενίσχυσή του και τον εκσυγχρονισμό του.
του Ιωάννη Καλλιάνου. Μια διαδικασία αδειοδότησης που θύμιζε «Κόζα Νόστρα» και Άντζελο Λα Μπαρμπέρα του Παλέρμο, έκρυβε τελικά δάνεια από τράπεζες, βοσκοτόπια και κάθε άλλης λογής προσυνεννοήσεις που βγήκαν στην φόρα όταν χρειάστηκε να γίνει ενδελεχής έλεγχος για τα πόθεν έσχες.
- Διπλό χαράτσι από 1/1/2017 σε όσους έχουν αμοιβή με μπλοκάκι - Όσοι είναι και μισθωτοί θα αναγκάζονται να πληρώνουν και τις εισφορές 26,95% για το μπλοκάκι - Από 43% ως 50% του εισοδήματος θα πηγαίνει σε εισφορές
Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Καισαριανής, στις 14/09/2016 ημέρα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Καισαριανής με θέμα: «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ» όπου παρευρέθηκαν οι παρακάτω φορείς...
Τι προβλέπει, όμως το εν λόγω άρθρο.
Οριοθέτηση του ρέματος στη φυσική του κοίτη και μέτρα πραγματικής αποκατάστασής του, ως φυσικού οικοσυστήματος
Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Νομικού Προσώπου «ΚΑΦΑΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ» Δήμου Ηλιούπολης ότι τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ είναι...
Στην απόφαση να πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου προχώρησαν από κοινού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα της κατηγορίας S9 στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Θεοπίστη Πάντου. Μαθηματικός-Συν/χος Εκπαιδευτικός.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































