Tag: ΜΑΤ

Η διαδικασία μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία Singular Logic θα είναι, σε γενικές γραμμές, η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic, Μιχάλης Καριώτογλου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.Διαφορές θα υπάρχουν στην ταχύτητα της ενημέρωσης των δεδομένων της Επικράτειας, η οποία από τα πέντε λεπτά που ήταν στις προηγούμενες εκλογές, φέτος θα επιτυγχάνεται σε ένα λεπτό, και στα στοιχεία σταυροδοσίας, που ενώ μέχρι τώρα τα συγκεντρωτικά στοιχεία περιορίζονταν για τον νομό Αττικής, σε αυτές τις εκλογές θα παρέχεται η δυνατότητα έως το πρωί της Δευτέρας να υπάρχουν και για τις υπόλοιπες περιφέρειες, εξήγησε ο διευθυντής έργου των εκλογών στη Singular Logic, Αλέξης Δρυμιώτης.

Καλούνται οι συνδημότες μας των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο ή ΑΤΕΙ της Επαρχίας και δεν πήραν μεταγραφή σε αντίστοιχα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αθήνας- Πειραιά να το δηλώσουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθούν με τρόφιμα. Εισοδηματικό κριτήριο είναι οι 15.

Μετά την επιστολή μας προς το Δασαρχείο Πεντέλης της 9ης Ιανουαρίου 2015, σχετικά με τα δύο κτίσματα στην Α Ζώνη Υμηττού και την αποψιλωμένη περιοχή του αισθητικού δάσους Υμηττού, μας κοινοποιήθηκε από τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών απάντησή της προς το Δασαρχείο Πεντέλης, σχετικά με τη συγκεκριμένη περιοχή του αισθητικού δάσους, οτι η περιοχή αυτή είναι ένα μικρό φυτώριο, όπως φαίνεται και στον επισυναπτόμενο με την επιστολή χάρτη.   .

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ημερίδα σε μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο.   Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργάνωσε χθες (19-01-2015), στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.

Κακοτεχνίες που περνάνε απαρατήρητες   Στη συμβολή της Λ. Ειρήνης  με την Κεντρική πλατεία , στο πέρασμα των πεζών  με την παραμικρή βροχή  και κυρίως με νερά που έρχονται από τα μαγαζιά που πλένουν τα πεζοδρόμιά τους, λιμνάζουν τα νερά και  αναδεικνύεται μια κακοτεχνία  που υποδηλώνει την έλλειψη  ευθύνης τόσο από αυτόν που έστρωσε το δρόμο αλλά και από αυτόν που παρέλαβε το έργο.

Ενδιαφέρον άρθρο του Ξενοφώντα Κοντιάδη, Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και πρόεδρου Ιδρύματος Τσάτσου στην εφημερίδα των συντακτών με τίτλο "Διερευνητική εντολή στον Μιχαλολιάκο;"   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας υπονόησε κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προεδρικό μέγαρο ότι μετά τις εκλογές μπορεί να ανακύψει σειρά συνταγματικών ζητημάτων.

«ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την MEDICAL UPDATES SOCIAL NETWORK συνδιοργανώνουν ιατρική ομιλία δίωρης περίπου διάρκειας στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα & Σοφοκλή Βενιζέλου, την 14-02-2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 προκειμένου οι συνδημότες μας να ενημερωθούν  για θέματα υγείας.

  Μετά τη διαπίστωση των δύο κτισμάτων στην Α Ζώνη Υμηττού και την κοπή δέντρων στο Αισθητικό δάσος Καισαριανής, στείλαμε επιστολή, με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, στο Δασαρχείο Πεντέλης, στη Διεύθυνση Δασών Αθηνών και στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).    .