Tag: Ματ

Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες -ίσως κι ακόμα- περισσότερες λέξεις!

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συντάραξε το καλοκαίρι του 2016 την Αίγινα, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, οδηγώντας στο θάνατο τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών.

Ο πρωθυπουργός την Πέμπτη ανακοίνωσε πως καταργείται η Γενικη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και συστήνεται η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών

Είναι περίτρομος ο βίος, όταν ζεις σε ένα δήθεν «κράτος», όπου όλες οι προϋποθέσεις και των εφιαλτικότερων απειλών παραμένουν άμεσες πιθανότητες, ενώ οι φυσικοί αυτουργοί της εκάστοτε κόλασης επιζούν ατιμώρητοι και ηγεμονεύοντες.

Μετά την παραίτηση Τόσκα, ήρθε και η δεύτερη - Παρελθόν ο Γιάννης Καπάκης από την θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας