Tag: Με

Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: ''Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη και ύπουλη επίθεση δημότη του Βύρωνα εναντίον εργαζόμενου του δήμου στο χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα.

Μεταβολές και ακυρώσεις δρομολογίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας θα γίνουν και φέτος τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε κωματώδη κατάσταση βρέθηκε η Νεκταρία Πολάκη, κατά τη διάρκεια εφημερίας της στο Βενιζέλειο όπου εργαζόταν, εξαδέλφη του Παύλου Πολάκη, γνωστή για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασχάκη.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα, η φύλαξη θα γίνεται ως αντάλλαγμα για την παροχή δωρεάν μεταφορών στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 6χρονου αγοριού που κρεμάστηκε στο Παλαιό Φάληρο. Ο μικρός έπαιζε και κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μια πρόκα λέει ο θείος του παιδιού

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές, έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, το 6χρονο αγόρι επανήλθε στην ζωή.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 50χρονος Βούλγαρος, ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει έναν ηλικιωμένο στην Ηλιούπολη, με το κόλπο του τροχαίου.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Α΄ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - *ΤΗ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018 ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ - *ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 12.00 μ.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤʼ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων. Ωστόσο, το ζήτημα παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστήριου για οριστική κρίση.

To Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2018, στις 7.30 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σ. Βενιζέλου & Κουντουριώτου), η υψίφωνος Μαρία Μακαρώνη ερμηνεύει γνωστές άριες αλλά και ελληνικά ρετρό τραγούδια από την περίοδο του μεσοπολέμου.

Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μιας γυναίκας ηλικίας 81 ετών και της είπε ότι ο γιος της έχει εκκρεμότητες με την εφορία και πρέπει να του δώσει 7.000 ευρώ για να τον ξεμπλέξει.

Το Κράτος Κοινωνικής Προστασίας δεν υφίσταται. Τρανό παράδειγμα τα εγκαταλελειμμένα παιδιά που φιλοξενούνται για χρόνια στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία με Εισαγγελική εντολή.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απʼ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.