Εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 06.30 μ.
Εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 06.30 μ.
Toυ Μιχάλη? Τζανάκη* .
Σκληρότατους χαρακτηρισμούς με ένα πύρινο άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πυροβολεί» όλο τον ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Νίκο Φίλη και από τον Γιώργο Κατρούγκαλο μέχρι τον Νίκο Βούτση και την εφημερίδα «Αυγή». Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τον Πρωθυπουργό, υπουργούς και το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την γιόγκα τώρα και το ζίου-ζίτσου στο στόχαστρο της Εκκλησίας..
71 χρόνια συμπληρώνονται από τις 27 Ιανουαρίου 1945, όταν ο σοβιετικός Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς - Μπίρκεναου στην Πολωνία. Το στρατόπεδο αποτέλεσε το απόλυτο σύμβολο του Ολοκαυτώματος και η ημερομηνία αυτή ορίστηκε από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 20-1-2016 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν οικία στην ίδια περιοχή. Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, από μηνός περίπου, κινούμενοι πεζοί στις περιοχές Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης εισέρχονταν σε οικίες και με το πρόσχημα της πώλησης ημερολογίων, διέπρατταν κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-1-2016, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός, για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ? εξακολούθηση. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας μητέρας ανήλικης μαθήτριας, εντοπίσθηκε ο 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι υπεύθυνος κυλικείου Δημοτικού Σχολείου σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και προσήχθη για εξέταση.
Για τη συνέπεια λόγων και έργων του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των μετακλητών θα αρκούσε να αναπαράγει κανείς το γνωστό βίντεο της διακήρυξης του κ.
Ανανδρη επίθεση δέχτηκε προχθές το πρωί έξω από το σπίτι της η εκτελούσα χρέη Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.
Ζήσαμε και σήμερα μια μέρα της «κανονικότητάς» μας. Για μας η κανονικότητα πια δεν περιλαμβάνει μόνο να είναι τα παιδιά σου άνεργα και ψυχοπλακωμένα, να μην μπορείς να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ και να σου ?ρχεται το κατασχετήριο.
Ιάσων Μπάντιος Μια άνευ προηγουμένου «τραμπούκικη» μέθοδο ακολουθούν οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει την καθαριότητα Νοσοκομείων της χώρας. Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων της εργολαβίας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ο εργολάβος εκβιάζοντας με απόλυση τις καθαρίστριες τις αναγκάζει από τον βασικό μισθό των 580 ευρώ τον μήνα να του επιστρέφουν τα 100.
Προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Να αποσυρθεί η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που διαλύει ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση και μετατρέπει τη σύνταξη σε επίδομα κηδείας.
Συστράτευση και προτεραιότητα στην υπόγεια σύνδεση .
του Νίκου Μπογιόπουλου. Παρατήρηση 1η: Κάθε κόμμα και κάθε πολιτικός παράγοντας έχουν ανάγκη εκείνους τους επιστημονικούς συνεργάτες που είναι απαραίτητοι για την προώθηση του έργου τους.
Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης " ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Αντιπολιτευτική» λάσπη αυτοί.
Εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Λιοσίων τρείς εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες ενέχονται στην εισαγωγή από την Αλβανία και στην περαιτέρω διακίνηση στην εσωτερική αγορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης και στην παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης , που πραγματοποιήθηκε προχθές (17-1-2016) σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Κολωνό, Πετρούπολη, Ίλιον, Φυλή, Ελληνικό και Αγίους Αναργύρους) συνελήφθησαν συνολικά δεκατρία μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































