Tag: Με

   Νίκος Πυρουνάκης   Τη μνημονιακή καταστροφή δεν αντέχεις πια να την περιγράφεις γιατί τη βιώνεις κάθε μέρα σε κάθε πτυχή της ζωής σου.   Τη βιώνεις όταν αποχαιρετάς αγαπημένους φίλους στο αεροδρόμιο μην ξέροντας πότε θα τους ξαναδείς.

Δεν θα ξεφύγει κανείς από τους ελέγχους που θα γίνουν για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα μπορεί να κάνει γενικό έλεγχο των στοιχείων των αυτοκινήτων, που είναι σε κυκλοφορία, με αντίστοιχη βάση δεδομένων με τα ασφαλισμένα οχήματα στις ασφαλιστικές εταιρίες.

Το Ευρωπαικό δικαστήριο, στο προδικαστικό ερώτημα που τέθηκε από το ΣΤΕ στις 19/9/14, απάντησε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Υμηττού του 2011 (ΦΕΚ τ. Δ? αριθμ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωράει σε νέα προγράμματα οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου.    Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ηλιούπολης είναι  «άνετοι» Δημοτικοί ? Δημόσιοι χώροι.

  Διαδικτυακή ενημέρωση για τα ακριβή σημεία που έχουν τοποθετηθεί κεραίες κινητής τηλεφωνίας και εάν αυτές είναι αδειοδοτημένες ή όχι παρέχει η νέα ενημερωτική πύλη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Με μία απλή αναζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση keraies.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, διοργανώνει, για έκτη συνεχή χρονιά, το θεσμό του ?Κοινωνικού Φροντιστηρίου? αξιολογώντας την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος. Τα τμήματά του απευθύνονται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου ? Λυκείου) που κατοικούν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης και έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω των 13.

  Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Κρήτης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος αλλοδαπού, γερμανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου .   Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel και της Helgha.

Στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2012 γίνονται δωρεάν μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για δημότες ηλικίας 50 χρονών και πάνω. Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίου Κωνσταντίνου (Αγίου Κωνσταντίνου 7).

Κανείς δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι το καλοκαίρι τελειώνει? κι η ευχή «καλό φθινόπωρο» αν και δεν ηχεί καλά, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Οριστικοποιήθηκε για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το ντιμπέητ μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, ύστερα από σχετική απόφαση της άτυπης διακομματικής επιτροπής.Η σύσκεψη της άτυπης διακομματικής επαναλαμβάνεται σήμερα  Σάββατο στις 12:00, με αντικείμενο τους όρους και τις λεπτομέρειες του ντιμπέητ των πολιτικών αρχηγών.

Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν την 1-9-2015 το πρωί σε Αρτέμιδα, Παλλήνη, Βύρωνα και Αγία Παρασκευή, πέντε (5) ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων μία 37χρονη γυναίκα και τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας 52, 53, 55 και 56 ετών, ενώ αναζητείται ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και τρείς (3) άλλοι συνεργοί τους.   Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άλλων είκοσι (20) ατόμων, μικροδιακινητών ναρκωτικών.

Αλήθεια, πόσοι από δαύτους ζήτησαν συγνώμη από τους πολίτες για την επιχείρηση-"νόθευσης" του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος; .

Τα αποτελέσματα για τα νήπια και τα βρέφη που θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2015 -2016 θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, στις 13 Σεπτεμβρίου. .

Συνελήφθη στις 30-8-2015 το μεσημέρι στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 29χρονος ημεδαπός, για ληστείες σε φαρμακεία και καταστήματα στη Νοτιοανατολική Αττική.   Ειδικότερα, στις 29-8-2015 το βράδυ, ο 29χρονος εισήλθε σε φαρμακείο στην Γλυφάδα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την ημεδαπή υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.