Άλλα λαχανικά για τον ζωμό, άλλα για φάγωμα, ποικιλία μυρωδικών και ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί!
Άλλα λαχανικά για τον ζωμό, άλλα για φάγωμα, ποικιλία μυρωδικών και ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί!
176 βουλευτές από τους 300 σηματοδότησαν μια νέα πραγματικότητα - Η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα που διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες
Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες στη Δάφνη, δύο ημεδαποί (19χρονος και 24χρονος) για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ένα γαλακτομπούρεκο διαφορετικό, φουλ αρωματικό, νόστιμο και ζουμερό.
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για το μέλλον της πόλης, αναλύθηκε διεξοδικά η πορεία της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης, η επιτάχυνση του έργου, η αναζήτηση σημαντικών λύσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών.
Το υλικό σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλιούπολης θα συγκεντρώνεται στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ έως τις 20 Φεβρουαρίου 2024 για να μπορέσει να μεταφερθεί.
Είναι γρήγορες, είναι και πεντανόστιμες αυτές οι μοσχαρίσιες μπριζόλες.
Αρωματικό και απίστευτα νόστιμο αυτό το κέικ με αμύγδαλα και λεμόνι. Απαραίτητο με το τσάι, τον καφέ ή το ρόφημα της αρεσκείας σας.
Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή –κατά περίπτωση- 18χρονου αλλοδαπού και δύο 16χρονων ημεδαπών
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Σε 12 δόσεις, από 11 εφέτος, θα καταβάλλεται ο ΕΝΦΙΑ από το 2025, σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), η οποία κατατέθηκε χθες (13.2.2024) το βράδυ στη Βουλή.
Η νέα μεγάλη δενδροφύτευση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους εθελοντές και όλους τους φορείς της πόλης.
Το συκώτι είναι μια θαυμάσια ιδέα για μεζέ, γιατί μαγειρεύεται πολύ γρήγορα και αφήνει περιθώριο για πολλούς πειραματισμούς.
Άγνωστος εισέβαλλε μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και άνοιξε πυρ το πρωί της Δευτέρας (12.
Η διάρκειά του διαφέρει κάθε χρόνο, ανάλογα με την ημερομηνία του Πάσχα.
Μια λίγο διαφορετική ιδέα για το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό.
Άκυρες θεωρούνται, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων στο Δημόσιο, στους ΟΤΑ και στα ΝΠΔΔ, και μάλιστα αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2001, ακόμη και αν αυτοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες.
Ένταση επικράτησε στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα της Κυριακής.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























