• ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • raxati
  • chrysallida_new
  • venchi
  • syntrivani
  • kargas
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • Iraklis_Tsims
  • 3pigs
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • booze
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki

Tag: Μ

Μετά από απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής καθορίστηκαν οι μέρες και οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού...

Ο γνωστός σεισμολόγος είχε συνδέσει το όνομά του με τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της μετά το μεγάλο σεισμό του 1978. Ο Βασίλης Παπαζάχος είχε γεννηθεί το 1930 στο Σμόκοβο Καρδίτσας.

Από 21 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Η προσφορά αυτή έρχεται να συμβάλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά τη μεγάλη συνεισφορά του Ιδρύματός Γουλανδρή στον Πολιτισμό και εν γένει στην Παιδεία.

Η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομη την στάση εργασίας σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ - Τα συνδικάτα «απάντησαν» με 24ωρη, καλυπτόμενα από τη γενική απεργία της ΓΣΕΕ - Πώς θα κινηθούν Ηλεκτρικός και Τραμ

Αλλαγές στο ωράριο εργασίας και στα όρια ηλικίας πρόσληψης συμβασιούχων σ τους δήμους και τις περιφέρειες προβλέπει το υπό δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Δημοτική Αστυνομία, Φορείς Λαϊκών Αγορών, Απλούστευση διαδικασιών μεταξύ Ο.Τ.Α. και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

Παραλύει η χώρα αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, αφού ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και πλήθος σωματείων και συνδικάτων έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία, με λεωφορεία, μετρό, τραμ και τρόλεϊ να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στη Βουλή όταν ένας 14χρονος μαθητής προσπάθησε να μπει στο κτήριο έχοντας κρυμμένο πάνω του ένα μαχαίρι.

«Παραλύει» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η χώρα με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ. Τα συνδικάτα της χώρας ζητούν να ληφθούν μέτρα καθώς οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τη ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους και την εκτίναξη των τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.