Tag: Μ

Λίγο μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ τόνισε πως θα είναι σε 8 δόσεις με την καταληκτική ημερομηνία τον Αύγουστο, απλώς σε εκείνη την χρονική περίοδο οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν δύο δόσεις.

Αρκετά μεγάλη συμμετοχή είχε η συγκέντρωση που κάλεσαν συλλογικότητες και φορείς της Ηλιούπολης, καθώς και Επιτροπές Αγώνα για την προστασία του Υμηττού, εναντίον του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στο βουνό, τη χωροθέτηση νεκροταφείου στον ίδιο χώρο και του νέου Προεδρικού Διατάγματος που προωθεί η κυβέρνηση και υποβαθμίζει την προστασία του.

Πίνατ, το γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 7 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων Ηλιούπολης και θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Κεντρική Πλατεία στις 7.30 μ.μ.

Σήμερα επισκεφθήκαμε τα εμπορικά καταστήματα της Αγίας Μαρίνας, μοιράζοντας συμβολικά αντισηπτικά, για να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους της τοπικής αγοράς.

Ο ταλαντούχος Μάνος Τάκος, επιστρέφει πιο επίκαιρος από ποτέ, ευαισθητοποιημένος και με άποψη, με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι – σύνθημα κατά της σεξουαλικής, σωματικής και λεκτικής βίας, με τίτλο «Μίλα»!

Κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε στις 10:30 απόψε καταγγελία στην Άμεση Δράση του Μένιου Φουρθιώτη για πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Διόνυσο.

Περισσότερα από 151.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής για τη δημιουργία του Πολυιατρείου που θα πάρει το όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Συμπληρώθηκαν 80 χρόνια από την απρόκλητη γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδας. Στην διάρκεια του πολέμου από την πρώτη μέρα, 28 Οκτωβρίου 1940, κλήθηκαν υπό τα όπλα πολλές ηλικίες στρατεύσιμων ανδρών

Σε ακόμα μία προκλητική κίνηση προχώρησε η υπουργός Πολιτισμού σήμερα και μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Η υπουργός τελείωσε την ομιλία της λέγοντας ότι θα τοποθετηθεί στην Ακρόπολη επιγραφή με τα ονόματα του Μανώλη Γλέζου και του Λάκη Σάντα που τη νύχτα της 30ής Μαΐου 1941 κατέβασαν την ναζιστική σημαία από τον Ιερό Βράχο..

Η δράση της συμμορίας ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο και αφαιρούσε τους καταλύτες από πολυτελή αυτοκίνητα στις περιοχές Ηλιούπολης, Αλίμου, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βούλας και Βάρης.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04) στη Γλυφάδα, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον από τον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Φρένο στις μετακινήσεις καταλανωτών με ανεξόφλητες οφειλές αλλά και δημιουργία ενός συστήματος τύπου «Τειρεσία», ώστε να αξιολογείται από τους προμηθευτές ρεύματος η φερεγγυότητα των νέων πελατών τους, εισηγείται η ΡΑΕ.