• syntrivani
  • venchi
  • kargas
  • little_bees
  • carbonoff
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • afetiria
  • raxati
  • anthologio
  • ispecs
  • george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • dimi_fashion
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • artina bakery
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • petshopcorner

Tag: Μ

Με ενόχλησε η δήλωση του Μητσοτάκη - Με προσέβαλε γιατί είναι σαν να αναιρεί ένα κομμάτι της ιστορίας για έναν άνθρωπο που έχει γίνει βιβλίο, ταινία, όπερα, και παντού βλέπω νέους ανθρώπους, άρα ποιος δεν ασχολείται;

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο από την ξηρά και από τη θάλασσα σε απόσταση διακοσίων (200) μέτρων από την ακτή, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2018 έως 30/09/2018 στις παρακάτω παραλίες, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες, για το έτος 2018.

Με βάση τις διατάξεις του άρθρου 2 του νόμου 4285/14, που αντικατέστησε το αντίστοιχο άρθρο του νόμου 927/79, απέκτησαν ποινικό ενδιαφέρον συμπεριφορές που αναφέρονται στις Γενοκτονίες, στο Ολοκαύτωμα και γενικά στις συμπεριφορές ρατσιστικού τύπου.

Το εικαστικό δρώμενο τέχνης και πολιτισμών που διαρκεί ως 28 Ιουνίου 2018 αποτελείται από 19 έργα και 20 εργασίες, συλλήψεις στις οποίες τονίζονται κίτρινα,κόκκινα , μπλε χρώματα με διαβάθμιση και αισθητική φαντασία.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018 και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος, θα σηματοδοτήσει την συνέχιση του επίπονου και διαρκή αγώνα των εργαζομένων για την τελική ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΡΗΞΗ με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Ένας από τους υπεύθυνους για τη φύλαξη των αρχαίων αντικειμένων στο Μουσείο της Σαντορίνης, ήταν εκείνος που εν τέλει επιχείρησε να κλέψει κάποια από αυτά.

Το πραγματικό τίμημα της ελληνικής χρεοκοπίας του 1893 καταβλήθηκε μια γενιά (30 χρόνια) αργότερα: το 1922, με τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων από τις προαιώνιες εστίες τους