• syntrivani
  • chrysallida_new
  • raxati
  • kargas
  • pasalimani
  • venchi
  • pmtp
  • paulou_dontia
  • little_bees
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • chrisalida
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • jason cafe
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki
  • artina bakery
  • enso_tatoo
  • goudis

Tag: Οι

Κραυγή αγωνίας από 6.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες για φωτογραφική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών η οποία μετατρέπει σε μονοπωλιακό καθεστώς την υπηρεσία εξόφλησης λογαριασμών υπέρ τρίτων (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας κλπ).

Σε ένα μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών έχει επιδοθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε μία από αυτές προβλέπει ότι θα μπορούν να προσλαμβάνονται και αλλοδαποί. .

Με επίκεντρο τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ιδρύθηκε το "Δίκτυο Πόλεων - Βιώσιμη Πόλη", με σκοπό την εξασφάλιση κοινής χρηματοδότησης από μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το πρόγραμμα έχει ήδη την έγκριση της τρόικας - Το κόστος 500 εκατομμυρίων ευρώ θα ενταχθεί στα αντίμετρα - Η εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο του 2018

Αμοιβές κάτω των 400 ευρώ τον μήνα λαμβάνουν περίπου 600.000 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση, όπως προκύπτει από τα αποκαλυπτικά στοιχεία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)