• chrysallida_new
  • ispecs
  • pmtp
  • little_bees
  • syntrivani
  • pasalimani
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • kargas
  • raxati
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • jason cafe
  • anagnostou
  • kids_party
  • chrisalida
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • goudis
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • booze

Tag: Οι

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το σύστημα υγείας.   Πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τη γρίπη που μαστίζει τη χώρα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων σε 115.

Η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί, βύθισε στην θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του και τους θαυμαστές του. Μαζί με τον τραγουδιστή στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δυο κοπέλες, όπου η μια είναι τραγουδίστρια.

  Άγνωστος τηλεφώνησε και ενημέρωσε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 12:30 Εκκενώθηκε πριν από λίγη ώρα το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου που είπε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 12:30.   Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στην εκκένωση του κτιρίου του υπουργείου, στην Καραγιώργη Σερβίας, ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Hot spot ένας όρος που μπαίνει στη ζωή μας. Τι είναι όμως αυτό  το Hot spot;   Μέχρι τώρα αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους είναι ένα σημείο καταγραφής των προσφύγων και προσωρινής παραμονής λίγων ημερών.

  Καμία ανοχή στην προσπάθεια της κυβέρνησης για νομιμοποίηση της κάνναβης» επισημαίνει το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών με αφορμή την κατάθεση Ερώτησης στη βουλή προς την κυβέρνηση, 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση στη βουλή γιατί καθυστερεί με τη νομιμοποίηση της βιομηχανικής (κλωστικής) αλλά και της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 49 προϊσταμένους αποφάσισε ότι χρειάζεται η ΕΡΤ και τους προσέλαβε!  Έκπληξη προκαλούν οι τίτλοι αυτών των προϊσταμένων: Γλωσσικής Υποστήριξης, Πρωτότυπου Περιεχομένου και πάει λέγοντας.

Ένας έμπορος ναρκωτικών βασανίστηκε μέχρι θανάτου από Ρώσους παραστρατιωτικούς στην Ουκρανία.   Βίντεο εμφανίζει τον άνδρα δεμένο σε ένα στύλο και μαστιγώνεται με καλώδια ενώ ουρλιάζει από τους πόνους.

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού.   Φιλολογικό μνημόσυνο για τον αείμνηστο Παναγιώτη Ηλιάδη πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Καλλιθέας Αργοναύται Κομνηνοί στην αίθουσα του συλλόγου «Άγγελος Δεληγιώργης».

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης με αριθμό 76/2011 ισχύουν τα παρακάτω:  «Για τις περιπτώσεις του άρθρου 104 §2 του Κ.Ο.

  Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού ? Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει τη παράσταση: .

Λένε πως είναι τα μοναδικά ζώα που θα επιζήσουν από μια πυρηνική καταστροφή.   Δύσκολα θα το επιβεβαιώσουμε κάποτε αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένα μεγάλο και επίμονο πρόβλημα για την πλειονότητα των σπιτιών, ειδικά στις πόλεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1). Η παρατήρηση του Ορκωτού Ελεγκτή ? Λογιστή όπως προκύπτει από την Έκθεση του (σελ 15-16) για τη χρήση 2014 του Δήμου μας αναφέρει επί λέξει: «Οι επιχειρήσεις αυτές βρίσκονται υπό το καθεστώς εκκαθάρισης και δεν αναμένεται να προκύψει υπόλοιπο προϊόντος εκκαθάρισης που να καλύψει την ανάκτηση του κεφαλαίου αυτού στο Δήμο και κατά συνέπεια δεν έχει διενεργηθεί σχετική πρόβλεψη υποτίμησης των συμμετοχών αυτών ποσού ευρώ 392.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 30-1-2016 στον Άγιο Δημήτριο, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Δημητρίου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 50χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 48χρονος υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι από πελάτη σούπερ μάρκετ στην περιοχή.   Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες από τα τέλη του 2014, μετέβαιναν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία αφαιρούσαν πορτοφόλια και τσάντες από ανυποψίαστους πελάτες.