Την πρόταση του πρωθυπουργού για την μεταβίβαση της φορολογίας των ακινήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης. «Να φύγει η φορολογία και να παει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Την πρόταση του πρωθυπουργού για την μεταβίβαση της φορολογίας των ακινήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης. «Να φύγει η φορολογία και να παει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Εδώ και καιρό με αφορμή την οικονομική κρίση πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επίθεση στον κόσμο της εργασίας. Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, εκ περιτροπής εργασία, ατομικές συμβάσεις.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Ελληνικού στην Αθήνα (Λεωφόρος Ποσειδώνος) εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα..
Η «Τέχνη εν Κινήσει» (ΤΕΚ) και το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, σας προσκαλούν στη συμμετοχική παράσταση Θεάτρου Φόρουμ της ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ "Μικρές Σκηνές Καθημερινής Βίας ΙΙ: Μπορεί να μη γίνει και τίποτα..
Με μουσική και κάλαντα, θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, πολλές κρητικές λιχουδιές και άφθονα ρακόμελα ανάβουμε φέτος το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Καραολή και Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης μας.
Με αφορμή τις προτάσεις της ΚΕΔΕ στη σύσκεψη του ΥΠΕΚΑ για την προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων ? καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και της πρωτοβουλίας των τεσσάρων Δημάρχων για την πληρωμή των λογαριασμών από τους Δήμους, το μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ και συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Τζόκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αρχή μας πρέπει να είναι κανένα νοικοκυριό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
ΟΑΕΔ:Πάνω απο 1 εκατομμύριο οι εγγεγραμένοι άνεργοι Έσπασαν το φράγμα του ενός εκατομμυρίου οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στις λίστες του ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά που έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο Οργανισμός. Από αυτούς αναζητούν εργασία βάσει της κατηγοριοποίησης του ΟΑΕΔ 851.
Μεταξύ των κοινωνικών δομών που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο Αγ. Δημητρίου για την άμεση ανακούφιση και υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης που έχουν ιδιαίτερα επιβαρυνθεί από τη οικονομική κρίση, προστίθεται και η δημιουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, εν όψει της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες και προκειμένου να προστατεύσει όλους όσοι έχουν ανάγκη καθώς και τους δημότες που δεν έχουν τρόπους θέρμανσης στις κατοικίες τους, θα διαθέσει τους εξής δημοτικούς θερμαινόμενους χώρους για όσες ημέρες διαρκέσει το δριμύ ψύχος: - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ.
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.
Από σήμερα στις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν, θα είναι ανοιχτοί σε 24ωρη βάση χώροι υποδοχής για όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα με τη θέρμανση. Οι κάτοικοι του Βύρωνα θα έχουν στη διάθεσή τους, τους ακόλουθους θερμαινόμενους χώρους:ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας (Βουτζά 73, τηλ: 210-7652588 και 210-7651583)ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Καλλιπόλεως 59 & Αγίας Σοφίας, τηλ: 210-7624403 και 210-7656252)ΚΑΠΗ Καρέα (28ης Οκτωβρίου 1, τηλ: 210-7641958 και 210-7641702) Στους χώρους θα βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως εργαζόμενοι του Δήμου, οι οποίοι θα παρέχουν τα απαραίτητα στους συνανθρώπους μας που θα θέλουν να φιλοξενηθούν στους χώρους αυτούς.
Παράσταση διαμαρτυρίας .
Στο πνεύμα των γιορτών μας βάζουν γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδώντας «Χριστούγεννα Αγκαλιά»! Αντώνης Λουδάρος, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής,Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, Σαλίνα, Μαρίνα Σπανού, και Κώστας Βουτσάς, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα CD που γεμίζει αισιοδοξία και χαμόγελο. Την μουσική του «Χριστούγεννα Αγκαλιά» έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου και τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του CD θα πάνε για το Σπίτι του Ηθοποιού.
Όλοι στην κινητοποίηση στο ΙΚΑ Ηλιούπολης την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00πμΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ των 5?, των 25? και του 1? ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!Η κυβέρνηση ακολουθώντας τις επιταγές Ε.
Τη συνέχιση της απεργίας τους αποφάσισαν με γενική συνέλευση οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και ταυτόχρονα καταγγέλλουν την ανάμιξη της αστυνομίας στη συνδικαλιστική ζωή. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τους, από το διαδικτυακό τους τόπο .
Στον "εργασιακό μεσαίωνα" στο Λασίθι, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η γενική συνομοσπονδία εργατών Ελλάδας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:"Η ΓΣΕΕ ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα σε βιοτεχνία ζαχαρωδών του Νομού Λασιθίου.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου και το Ανοιχτό Δίκτυο Εθελοντών Αγ.
Ακριβά έχουν πληρώσει οι Ελληνες πολίτες την οικονομική κρίση, καθώς η μείωση στα εισοδήματα των εργαζομένων και η βαθιά ύφεση της χώρας, έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες. Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την επανασύνδεση του ρεύματος σε αυτούς που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να το πληρώσουν, η εφημερίδα υπολογίζει και αναφέρει πόσοι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης: 350.
Πρόσκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Δύο χρόνια αλληλλεγγύης, ανθρωπιάς, προσφοράς στον συνάνθρωπο έφθασαν. Σας προσκαλούμε όλους σε μια αναδρομή δράσεων, γεγονότων, συγκινήσεων, σε μια γιορτή αναζωπύρωσης της ελπίδας, του ανθρωπισμού, της αγάπης.
Στα αδιέξοδα "μπαλώματα", με μεταξινήσεις προσωπικού από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, αντί για προσλήψεις στις κενές θέσεις, αναφέρονται οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμιγκ", που όπως και οι συνάδελφοί τους σε άλλα νοσοκομεία, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Η ανακοίνωσή τυος από το διαδικτυακό τους τόπο, είναι η ακόλουθη: .
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































