Το πολυνομοσχέδιο, με τρία άρθρα σε 217 σελίδες και 67.
Το πολυνομοσχέδιο, με τρία άρθρα σε 217 σελίδες και 67.
Παρότι Σάββατο, οι αίθουσες στο Γεωπονικό θύμιζαν καθημερινή, καθότι γεμάτες.
Δημόσια εκδήλωση- συζήτηση με θέμα "Αγώνες για μια άλλη αξιοποίηση των μεγάλων ελεύθερων χώρων ? Η εμπειρία από ευρωπαϊκές πόλεις" διοργανώνει το Σάββατο 5 Απριλιου στις 18:00, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ (Γραφείο Βρυξελλών, Παράρτημα Ελλάδας) σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Αργυρούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» (λεωφόρος Κύπρου 68, Αργυρούπολη, μετρό Αργυρούπολη, λεωφορείο Α4, 4η στάση Αργυρούπολης). Αφετηρία για την εκδήλωση, είναι η υπό εξέλιξη ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού στην Αθήνα.
Ο Πίτερ Ουστίνοφ (Peter Ustinov) ήταν Βρετανός ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ αυτών και δύο βραβεία Όσκαρ για τις ταινίες "Τοπκαπί" και "Σπάρτακος" το 1961 και το 1965 αντίστοιχα.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-LIVE ME TOYΣ ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΝΟ ΝΑΚΟ -ΑΝΝΑ ΒΑΡΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΛΑΖΑΡΗ. .
Καλό είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να τους αφήνουμε να τα περνάνε όλα στο «ντούκου». Του Νίκου Μπογιόπουλου (αναδημοσίευση από το enikos.
Τη φετινή Παγκόσμια ημέρα για το νερό, θέλουμε να την αφιερώσουμε σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, που αγωνίστηκαν, διεκδίκησαν και κέρδισαν μεγάλους και μικρότερους αγώνες κατά της εμπορευματοποίησης του σημαντικότερου συλλογικού μας αγαθού. Τα τελευταία 15 έτη, 86 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, επαναδημοτικοποίησαν τις υπηρεσίες ύδρευσης τους.
Κάρτες από χρυσάφι μάλλον έφτιαξαν τα 6 στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η απόφαση για την κατασκευή των καρτών και μάλιστα από Κοινωνικό Συνεταιρισμό (που θα έπρεπε να ήταν και πιο φτηνός από την ελεύθερη αγορά) ήταν μάλλον όχι και τόσο φτηνή.
Αλήθεια πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σας ανακοίνωναν πως το μωρό που θα αποκτήσετε θα έχει σύνδρομο Down; Μια μέλλουσα μαμά από την Ιταλία βρέθηκε ακριβώς σε αυτήν την θέση και μάλιστα σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Συντετριμμένη απευθύνθηκε σε μια από τις πιο γνωστές οργανώσεις την Coor Down με ένα mail που έγραφε: ?Περιμένω μωρό και ανακάλυψα οτι έχει σύνδρομο Down.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του εμπορίου στην πόλη μας, ταυτόχρονα με τη σωστή λειτουργία του εμπορικού ανταγωνισμού και τη στήριξη του συνόλου των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Ηλιούπολη.
Για τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια στις 22 Μάρτη και τη Παγκόσμια μέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού που είναι η 22 Μάρτη, αύριο Πέμπτη 20/3 η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στη 1μ.μ στην οδό Αιόλου 47, 5ος όροφος, αναλυτικά το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων.
Το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ (Γραφείο Βρυξελλών - Παράρτημα Ελλάδας), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς και το Δίκτυο transform!europe οργανώνουν στην Αθήνα, στις 20-22 Μαρτίου, διεθνές συνέδριο με θέμα "Η Αριστερά στην κυβέρνηση - τι, γιατί και πώς" Καλεσμένες και καλεσμένοι πολιτικοί και επιστήμονες από την Ελλάδα, την Ισλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σλοβενία, την Αργεντινή, τον Καναδά και άλλες χώρες θα αναλύσουν την αναγκαιότητα και τη σημασία αριστερών κυβερνήσεων. Θα συνεισφέρουν, με τη διεθνή τους εμπειρία, στις συζητήσεις και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Γιατί είναι σήμερα τόσο κρίσιμο να έχουμε αριστερές κυβερνήσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο; Τι μας έχει διδάξει η εμπειρία και πώς μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι; Με ποια προγράμματα, ποιες ιδέες και ποιο όραμα θα προχωρήσει μια αριστερή κυβέρνηση; Το συνέδριο είναι ανοιχτό στο κοινό, με ταυτόχρονη μετάφραση.
Πήραμε το κάτωθι δελτίο Τύπου από τον κ. Τάσο Ευσταθίου.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ" .
ΕΚΘΕΣΗ Παρασκευή 14 Μάρτιος -14 Απρίλιος, 2014EXPOSITION DE PASCALINE BOSSU 14mars-14avril 14Εγκαίνια την Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2014, 20:00VERNISSAGE VENDREDI 14 MARS 2014 ? 20h00 .
Δεν παίζονται..
Σε δήλωσή του ο Αλ. Μητρόπουλος, βουλευτής Αττικής και υπεύθυνος Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει τα εξής:"Να σταματήσουν άμεσα διαθεσιμότητες - απολύσεις.
Τον κλείνει ή δεν τον κλείνει; τον αλλάζει ή όχι; Ανοικτός διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου του έργου "Μηχανισμός υποστήριξης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ" .
Μαθήματα αγωνιστικότητας αλλά και αλληλεγγύης δίνουν οι 595 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Εδώ και 5 μήνες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τον Μάιο χάνουν οριστικά τη δουλειά τους.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































