Tag: Τα

Αυτό είναι το πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση του Δουβλίνου και το τρίτο χρυσό μετά από αυτά των Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Αριστείδη Μακροδημήτρη.

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συντάραξε το καλοκαίρι του 2016 την Αίγινα, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, οδηγώντας στο θάνατο τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών.

H δυνατή βροχή, που έπιασε ανήμερα της Παναγίας, μας χάλασε τα σχέδια για πολυήμερη παραμονή στο σύμπλεγμα των Ζαγοροχωρίων. Τα αστραπόβροντα παρέπεμπαν σε προχωρημένο φθινόπωρο κι΄ας ήταν Δεκαπεντάγουστος

Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο του Πολυχρονίδη, σε μεγάλη διοργάνωση, επί βρετανικού εδάφους, αφού να θυμίσουμε ότι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πριν από έξι χρόνια, ήταν χρυσός στα ζευγάρια BC3 (μαζί με τους Πανανό και Κορδαλή).

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προβλέπεται στη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ότι θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της ομάδας εργασίας που συγκροτήθηκε με σκοπό να προσδιοριστούν οι ανάγκες για τη βελτίωση του ν. 3758/2009 «Εταιρείες Ενημέρωσης Οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις και άλλες διατάξεις».

Στην όμορφη Πύλο βρέθηκαν εθελοντές του συλλόγου μας την Τετάρτη 8 Αυγούστου προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία εξαιρετικά δύσκολη καταγγελία για κακοποίηση ιππποειδών.

Στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα από τις 30 Αυγούστου θα αρχίσουν να πληρώνονται οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Τρία μετάλλια και δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ, πανηγύρισε η Ελλάδα, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης που φιλοξενείται στο Δουβλίνο.

Ο αθλητής του Ν.Ο.Β. πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και μετά από μάχη 12 ιστιοδρομιών κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 39 βαθμούς.

Ο Χάρης Θεοχαρόπουλος, εκπαιδευτικός της Σιβιτανιδείου, υποδιευθυντής στο ΙΕΚ, ήταν πρόσχαρος, καταδεκτικός, ευγενικός, καλός συνάδελφος και θα λείψει σε όλους.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε 73-65 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βʼ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην Ποντκγόριτσα του Μαυροβουνίου από 16 ως 25 Αυγούστου.

Είναι ανίκητος! Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους και το απέδειξε ακόμη μια φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης,

Νύχτα στην ορεινή Ναυπακτία. Σκοτάδι πίσσα ολοτρόγυρα, μόνο τα τριζόνια με το μονότονο τραγούδι τους σκίζουν απαλά το πέπλο της νύχτας. Και ξαφνικά, ο αγέρας της ποταμιάς μου φέρνει ήχους απρόσμενους. Το αντάμωμα έχει αρχίσει και ένα αργόσυρτο δημοτικό τραγούδι της τάβλας, ανοίγει τον κύκλο της μουσικής πανσπερμίας που συνήθως συνοδεύει αυτή την τοπική γιορτή του καλοκαιριού.