.
Και όμως υπάρχει Μητροπολίτης που προτείνει την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και μάλιστα νιώθει ενοχή όταν αναγκάζει βουλευτές να ορκίζονται παρά τη θέληση τους!.
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει στις 5 μ.
Στη φετινή εκδήλωση του Δήμου Αγ. Δημητρίου προς τιμήν της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης με θέμα: "Το Διαδίκτυο ως αναξάντλητη πηγή γνώσης: Οφέλη και κίνδυνοι", θα έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας ως εισηγητής ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ.
Άλλοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο μας η φασιστική μπότα, ενώ άλλοι τα ΞΕΧΝΟΥΝ..
Τελείωσε η 18η αγωνιστική με άλλη Κυβέρνηση σήμερα..
Τα τελικά αποτελέσματα στην Ηλιούπολη..
Έχουμε ακόμη ώρα για τα τελικά αποτελέσματα.
Κύριε Αντιπρόεδρε και Υπουργέ Εξωτερικών, Πολλά τηλεφωνήματα..
Σήμερα, 23 Ιανουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του Ν.
Επισήμως ανέλαβε την Τετάρτη (30.12.
Της Ρίας Καλφακάκου * Από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας ακούγαμε όλο και πιο έντονα το επιχείρημα ότι για την ανεργία στην Ελλάδα φταίνε τα ελληνικά πανεπιστήμια και οι Έλληνες νέοι. Τα πανεπιστήμια εμφανίζονταν να μην παράγουν την απαραίτητη γνώση για την ανάπτυξη της χώρας.
Εχθές, έλαβα, με το ταχυδρομείο, σταυρωμένα ψηφοδέλτια και ενημερωτικό φυλλάδιο από την υποψήφια Β' Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα.
Με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία (Καλυβάκια Καρυταίνης) και τηνΟβρυά (Αχαία), η Νικολέττα γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.
του Θωμά Σίδερη Ένα? ΠΕΔΥ από τερατογένεση Έρημα και παγωμένα ιατρεία, κλειστές πόρτες, άδειοι προθάλαμοι, ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν όχι μόνο περίθαλψη αλλά και μια στοιχειώδη απάντηση για όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, πολίτες που έχασαν τα σπίτια τους, τη δουλειά τους, που βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν στο περιθώριο και που τώρα νιώθουν πιο ανήμποροι και πιο απομονωμένοι από ποτέ. Ταφόπλακα για το οργανωμένο σχέδιο αποσάθρωσης της πρωτοβάθμιας υγείας ήταν ο περίφημος νόμος Γεωργιάδη, ενός γελωτοποιού υπουργού που οραματίστηκε ένα? ΠΕΔΥ βγαλμένο μέσα από τερατογένεση.
Το ilioupoligiaolous.gr θα μεταδίδει ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών, από την ώρα που θα αρχίσει η καταμέτρηση.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































