Στον τελικό των 800m το Χρυσό ο αθλητής του Γ.Σ.Ηλιούπολης
Στον τελικό των 800m το Χρυσό ο αθλητής του Γ.Σ.Ηλιούπολης
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού ολοκληρώθηκε την Κυριακή (28/7), με μία ακόμα σπουδαία διάκριση, αυτή τη φορά από τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό των 50μ ύπτιο, όπου κατέλαβε την 8η θέση, σημειώνοντας, παράλληλα, Πανελλήνιο ρεκόρ.
Αξεπέραστο εμπόδιο αποδείχθηκε το Μαυροβούνιο για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων, που έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του περιστατικού
Η 27χρονη από την Αυστραλία επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου έμενε με μια φίλη της. Ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο που πήρε από την μια το κινητό. Την έριξε στο έδαφος και την βίασε όταν αρνήθηκε να δεχθεί να συνευρεθούν σεξουαλικά!
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα www.oaed.gr τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2019-2020 και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.
Ένας από τους σπουδαιότερους ποιητές της Κρήτης, ο Χριστόφορος Λιοντάκης πέθανε σε ηλικία 74 χρόνων.
Τα βρήκε λίγο δύσκολα στον προημιτελικό με τη Γεωργία -που αποτέλεσε την έκπληξη αυτής της διοργάνωσης- η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων...
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Η πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα θα είναι αφιερωμένη στα αγέννητα παιδιά. Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε έτσι να δείξει και με την βούλα την αντίθεσή της στις αμβλώσεις.
Το 105ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Ανδρών και το 83ο Γυναικών θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.
Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε πιλοτή στα Πετράλωνα, ξέσπασε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα
Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, απευθύνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Ήττα με 7-6 - επόμενος αγώνας με Αυστραλία (θέσεις 5-8)
Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών
Ανακοίνωση για την επιστολή του ΕΔΣΝΑ εξέδωσε ο νέος Περιερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης στην οποία ανφέρει πως τον προσεχή Νοέμβριο, δεν θα υπάρχει στην Αττική κανένας αδειοδοτημένος χώρος για να δεχθεί τα σκουπίδια που παράγονται.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























