• syntrivani
  • raxati
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • kargas
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • little_bees
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • psinokaimetho
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • petshopcorner
  • booze
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • anagnostou
  • dimi_fashion

Tag: Το

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Αγ. Δημητρίου για τη δημιουργία των νέων Κοινωνικών Δομών παροχής βασικών αγαθών, η οποία περιλαμβάνει Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινω-νικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Αττική 2014-2020», και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 243.360? το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης , μετά την έγκριση, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Αττικής,

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, έχει ορισθεί συνάντηση της «Διαδημοτικής Επιτροπής για την προστασία του Υμηττού» για λήψη αποφάσεων εν όψει της επικείμενης συζήτησης στο ΣΤΕ, στις 2 Δεκεμβρίου 2016...

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της ΠΓ της ΛΑΕ μετά από συνάντηση με επιτροπή ΑμεΑ και γονέων τους, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις δανειστών κυβέρνησης για την περικοπή κοινωνικών, προνοιακών και αναπηρικών επιδομάτων.

Έκκληση βοήθειας απευθύνουν οι συγγενείς του 28χρονου Γιάννη Παρδάλη, τον οποίο ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα στην περιοχή της Νίκαιας το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου.

Η 20η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.

Πόσες φορές ο καθένας από μας δεν έχει «googλάρει» κάποια πληροφορία, ένα γεγονός, ένα ιστορικό στοιχείο για το οποίο ήθελε να μάθει λεπτομέρειες. Συμβάντα, αντικείμενα, αναλύσεις, όλα μπορούν να βρεθούν μπροστά μας με ένα και μόνο «κλίκ».