Tag: Το

Σερφάροντας  στο διαδίκτυο  πέσαμε πάνω και σε άλλες ιστοσελίδες και blogs σχολείων της Ηλιούπολης.   Παρά τις τυχόν δυνατότητες για περαιτέρω εξέλιξη - αναβάθμισή τους , αποτελούν φωτεινά, ξεχωριστά παραδείγματα .

    Πολύς λόγος για το Ισλάμ και τον διαχωρισμό του σε  καλό και κακό σε φιλειρηνικό και πολεμοχαρές, σε αθώο του αίματος αθώων και ένοχο του αίματος απίστων!   Η φιλολογία για το χτύπημα στο Παρίσι πέρα από την ανθρώπινη πλευρά που επισύρει την φαινομενική  οργή όλων.

Με ανάρτησή του στο fb ο δημοτικός σύμβουλος του Βύρωνα Σωτήρης Παπαμιχαήλ έκανε γνωστό  ότι  κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τη «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»?   Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «μετά από ενάμιση χρόνο περίπου είμαι πεπεισμένος πως η πολιτική αυτή βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, αλλά και με τις ιδεολογικές αρχές της αριστεράς».   Αναφέρει η δήλωσή του: ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ(κατ? άρθρο 66 ν.

Ο Προϋπολογισμός του Δήμου συζητήθηκε και ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.   Οι Δημότες ενημερώθηκαν από  σχετικές ανακοινώσεις που είδαν το φως της Δημοσιότητας τόσο του Αντιδημάρχου Οικονομικών  πριν από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και του Γραφείου Τύπου του Δήμου μετά την ψήφιση του.

Μετά την δημοσίευση των Times για τις φοιτήτριες που πουλιούνται για μία τυρόπιτα,  ελπίζω να είναι ζαμπονοτυρόπιτα για να είναι και λίγο πιο βιτσιόζικο το sex  μαζί τους, έρχεται το BBC με ρεπορτάζ που έκανε και έβγαλε το συμπέρασμα ότι οι  Έλληνες αδυνατούν να κηδέψουν τους νεκρούς τους ή να πληρώσουν τα ενοίκια των τάφων τους.   Το ρεπορτάζ έγινε στην Θεσσαλονίκη και αναφέρει ότι:  "Το φαινόμενο της εκταφής νεκρών από τα νεκροταφεία των ελληνικών μεγαλουπόλεων και την άρνηση της ορθόδοξης εκκλησίας να αποδεχτεί την καύση ως λύση στο πρόβλημα, εξετάζει δημοσίευμα του BBC.

Μία σκυλίτσα στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής ακρωτηριάστηκε στο πόδι, στην προσπάθεια της να σώσει τους ιδιοκτήτες της, όταν ένοπλοι εισέβαλλαν στο σπίτι για να τους ληστέψουν.   Η Merie ήταν αδέσποτη, αλλά το ηλικιωμένο ζευγάρι την έσωσε και τη μάζεψε στο σπίτι του.

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς σε βάρος δύο στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) και 57 επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.   Τα δύο στελέχη, πριν περίπου εννέα χρόνια, εξασφάλισαν με παράνομο τρόπο στους επιχειρηματίες εγγυήσεις του Δημοσίου ύψους 94 εκατομμυρίων ευρώ για εξυπηρέτηση προβληματικών δανειακών τους υποχρεώσεων!   Η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση αφορά στο αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, το οποίο στρέφεται κατά των δύο κρατικών υπαλλήλων, καθώς και το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην απιστία που βαρύνει τους 57 επιχειρηματίες.

  Προσοχή στο AIDS, αλλά να μην ξεχνάμε τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συνιστούν οι αφροδισιολόγοι-δερματολόγοι με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.   Κι αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια καθώς το βάρος της παγκόσμιας ενημέρωσης έχει πέσει στο AIDS, τείνουν να ξεχαστούν τα μέτρα προφύλαξης για τα άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Τα πολύ καλά δεδομένα της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Άγγελος Δημητρόπουλος στην εισήγηση που έκανε στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2016, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός στην χώρα από τα δυτικά.   Πιο αναλυτικά: Σήμερα από το βράδυ θα πέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, Ηπειρο, Δυτική Στερεά και στην Κεντρική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

  Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα και η Αθήνα θα δώσει δυναμικό παρών!   Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας.   Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας:   Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού.