Tag: Το

          Με απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού αποφάσισε να επαναφέρει τις αποζημιώσεις για τον πρόεδρο (Καλιντέρης Γιώργος) και τον αντιπρόεδρο (Κύρκος Σωτήρης) του Οργανισμού, προβλέποντας το ποσό των 3.500 ευρώ, ως αποζημίωση.

Κοινωνικά ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, με πρωτοβουλία του QualityNet Foundation και της Novartis Hellas, παρέχουν στους ανασφάλιστους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών, συνεχίζουν να προσφέρονται σε ανασφάλιστους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσέχω το Διαβήτη μου», που αποτελεί πρωτοβουλία του QualityNet Foundation, του Δικτύου Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, με την ευγενική υποστήριξη της Novartis Hellas.   Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς καλούνται να προσέλθουν στα ακόλουθα επιλεγμένα κοινωνικά ιατρεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Βόλο, όπου ενημερώνονται σχετικά και λαμβάνουν τις εξετάσεις τους από τους αρμόδιους γιατρούς: Αθήνα? Γιατροί του Κόσμου: Πολυϊατρείο Αθήνας - Σαπφούς 12, 2103213150? Γιατροί του Κόσμου: Πολυϊατρείο Περάματος - Αριστείδου 5 & Ξενοφώντος, 2104414788 ? Δημοτικό Ιατρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νίκαιας Ρέντη: Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυρίων, 2104923734? Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής: Σεβαστουπόλεως 113, Αμπελόκηποι, 2103847374? Ιατρείo Κοινωνικής Αποστολής Δήμου Ηλιούπολης: Μαρίνου Αντύπα 81, 2109970055 ? Κοινωνικό Ιατρείου Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου: Μακρυγιάννη 141, Κηπούπολη, 2105026229, 2105061595? Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δ.

Το κορυφαίο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, Respect Cup θα πραγματοποιήσει την σέντρα του στις 12 Οκτωβρίου.   Από την σπουδαία αυτή διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ακαδημία της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βελτιωθεί και έχει ως αρωγό στις προσπάθειές της, την μεγάλη Λίβερπουλ.

 Συλλαλητήριο πραγματοποιεί έξω από τον Άρειο Πάγο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχει προκηρύξει για σήμερα ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του δημοσίου για τις απολυμένες καθαρίστριες   Ο Άρειος Πάγος ανέβαλε την εκδίκαση για τον Φεβρουάριο για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που σχετίζεται με το εαν επιστρέψουν στην εργασία τους.   Από το βράδυ της Δευτέρας οι καθαρίστριες παραμένουν στην είσοδο του κτιρίου, ενώ προηγήθηκε ολονύχτια καθιστική διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε την πόλη μας (Βύρωνα) και το μνημείο του Λόρδου Μπάιρον στην πλατεία Αγ. Λαζάρου, η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Νομπελίστρια κα Μέιριντ Μαγκουάιρ, μετά από πρόσκληση του προέδρου του «Συνδέσμου Μπάιρον για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό», κου Πάνου Τριγάζη.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης διοργανώνει αντιφασιστικό τουρνουά μπάσκετ 3x3 στα μπασκετάκια του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρη από ώρα 12.00, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων για το κεντρικό φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις 2, 3, 4 και 5 Οκτώβρη.

«Μια φωνή ηχογραφεί και αναπαράγει ηλεκτρονικούς ήχους και πολυφωνίες σε πραγματικό χρόνο» Η Σοφία Κουρτίδου είναι η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια που χρησιμοποιεί την πολυδιάστατη φωνή της με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Μόνη επί σκηνής ηχογραφεί και αναπαράγει ηλεκτρονικούς ήχους και πολυφωνίες σε πραγματικό χρόνο δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ηχητικό αποτέλεσμα.

Έχουμε ανταποκριθεί σε πάμπολλα καλέσματα αυτά τα 3 χρόνια, έχουμε επισκεφτεί πάμπολλα ιδρύματα και συλλογικότητες.   Έχουμε βρεθεί στο δρόμο με όλους εσάς ξεχωριστά σε πάμπολλες διαδηλώσεις, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε συναντήσεις.

Με μια πρωτοφανή δικαστική απόφαση το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε την απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ, από την «αξιολόγηση» και τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων, παράνομη και καταχρηστική, απαγορεύοντας την επαναπροκήρυξή της στο μέλλον με τα ίδια αιτήματα και με οποιαδήποτε μορφή!   Η δικαιοσύνη γίνεται λοιπόν εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης για την περιστολή και κατάργηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων.   Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων σ? αυτόν τον αγώνα δείχνει το δρόμο.