.
του Κώστα Παπαντωνίου από: Η ΑΥΓΗ Στις 11 Μαρτίου, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ενημερώνει το υπουργείο Υγείας για οκτώ ασθενείς με ηπατίτιδα που χρειάζονται άμεσα φάρμακα και αδυνατούν να καλύψουν το κόστος. Το υπουργείο υποσχέθηκε ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα, αλλά τα φάρμακα δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια των ασθενών.
Μπάρλας Ιωάννης. Υποψήφιος Δημ.
Στο βασικό συμπέρασμα οτι λύσεις υπάρχουν φθάνει οι πολίτες να διεκδικούν κατέληξαν όσοι συμμετείχαν στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής. Καταπέλτης εναντίον του υπουργείου Υγείας, υπήρξε από την πλευρά του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρειου Ελληνικού, ο καρδιολόγος Γεώργιος Βήχας.
Για την απόφασή του να διεκδικήσει τη Δημαρχία, το όραμα του για την Ηλιούπολη αλλά και την πρακτική εφαρμογή του, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου. Ένας νέος συνδυασμός και μια καινούργια υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηλιούπολης κ.
Μία ακόμη άστοχη ενέργεια από πλευράς κυβέρνησης και Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου παρατηρείται με την πώληση της «Ελληνικό Α.
Στην δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ όλο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής ώστε να ξεπουληθεί σε ιδιώτες.
Ακόμη δεν μας έχουν απαντήσει..
Σάββατο 03.05.
Στην πανελλαδική απεργία και στις κινητοποιήσεις την Κυριακή 4 Μάη, καλεί το "Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια" .
Γιώργος Μπαλτάς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη" Η Ενότητα της Ηλιούπολης και της Προοδευτικής Παράταξης γίνεται πράξη από τον Χρήστο Κοκοτίνη (.
Της Χριστίνας Καραγιάννη Απίστευτη καταγγελία κατά του Δημάρχου Αμφιλοχίας Υποψήφιος ο άντρας σου σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Απίστευτη καταγγελία κατά του Δημάρχου Αμφιλοχίας Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης, ως άλλος Καλοτζέρο Βιτσίνι, ξεπέρασε κάθε όριο στην άσκηση εκβιασμών σε βάρος των δημοτών της επαρχίας Βάλτου Αιτωλ-νίας στην προσπάθειά του να αντιστρέψει το αρνητικό γι αυτόν κλίμα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση των παραγωγών λαϊκών αγορών, που συγκεντρώνονταισ την πλατεία Κάνιγγος, προκειμένου να διαδηλώσουν εκ νέου κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδος τους και αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. «Οι λαϊκές αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων», σημειώνουν οι Ομοσπονδίες του κλάδου.
Εθελοντικό καθαρισμό τμημάτων του περιαστικού δάσους του Υμηττού στα όρια με τον οικιστικό ιστό, διοργανώνουν την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 10:00 π.μ.
4ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ Η Θεατρική ομάδα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης Τέχνης Θεάτρου, σας προσκαλεί στην Θεατρική παράσταση '' 8..
Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελαμτιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) τη Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 7μμ, με θέμα: "Ο ρόλος των ΜικροΜεσαίων επιχειρήσεων στις Τοπικές Κοινωνίες" .
Την 1η Μάη τιμάμε την θυσία των εργαζόμενων εργατών και εργατριών που θυσιάστηκαν το 1886 στο Σικάγο. Η καλύτερη τιμή στους μάρτυρες της εργασίας του Σικάγου και όσους ακολούθησαν τα 128 χρόνια μέχρι σήμερα , δεν είναι άλλη από τον διαρκή αγώνα για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην εργασία με Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας με σταθερή αμοιβή που εξασφαλίζει Ανθρώπινο επίπεδο διαβίωσης.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































