• chrysallida_new
  • anthologio
  • ispecs
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • syntrivani
  • afetiria
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • venchi
  • raxati
  • kargas
  • little_bees
  • booze
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki
  • kids_party
  • petshopcorner
  • goudis
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • artina bakery
  • anagnostou

Tag: ματ

Διεθνή αναγνώριση , μέσα από τις επιτυχίες τους, κατακτούν καθημερινά οι Έλληνες γιατροί που συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια!   Οι επιτυχίες των Ελλήνων γιατρών σε ευρωπαϊκό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις παγκόσμιο επίπεδο είναι εκείνες που τους οδηγούν σκαλί, σκαλί στο βάθρο της παγκόσμιας καταξίωσης.   Στην λίστα των γιατρών αυτών που κάνουν υπερήφανη την χώρα μας προστέθηκε πρόσφατα και ο διαπρεπής Ορθοπαιδικός χειρουργός Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, που έχει στο βιογραφικό του πανευρωπαϊκές και ελληνικές επιτυχίες.

Ολα τα λεφτά στην κυριολεξία το ρεπορτάζ της Νικολίτσας Τρίγκα στο ΕΘΝΟΣ για το κόστος της μετονομασίας των υπουργείων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το υπουργείο Παιδείας.   Μόνο η μετονομασία του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σε υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων (που ισχύει από προχθές) θα κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο κοντά στα 800.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 52χρονος Ανθυπαστυνόμος Β΄, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά, γιατί είχε παρέμβει στους μετρητές ρεύματος και νερού στο σπίτι του για να πληρώνει λιγότερα χρήματα?Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος 52χρονου Ανθυπαστυνόμου Β΄, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά, για κλοπή κατ? εξακολούθηση ρεύματος και νερού. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος αστυνομικός είχε παρέμβει στους μετρητές της εταιρείας Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στο σπίτι μιας ηλικιωμένη γυναίκας στη Γλυφάδα όταν εισέβαλαν ληστές που δεν δίστασαν να τη χτυπήσουν και να απειλήσουν ότι θα την κάψουν με ηλεκτρικό σίδερο για να την αναγκάσουν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.   Μυστήριο αποτελεί για την αστυνομία ο ρόλος της οικιακής βοηθού που έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά τη ληστεία.

Σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση του ΣΠΑΥ στον καθαρισμό των φραγμάτων της ΕΥΔΑΠ στον Υμηττό αφού κατάφεραν και ανέκοψαν τόνους νερού και χωμάτων στο πρώτο κύμα καταιγίδας που εκδηλώθηκε μετά το καλοκαίρι.   Δυστυχώς βέβαια οι φόβοι και οι προειδοποιήσεις του Δημάρχου Ηλιούπολης και Προέδρου του ΣΠΑΥ , κ.

Τι Δημοσκοπήσεις ,τι αναλύσεις , τι ποιος πρώτος ποιος δεύτερος!   Το μάτι πίσω από την πλάτη σας αποκαλύπτει τον νέο «πρωθυπουργό»   Σήμερα οι Έλληνες ψηφίζουμε για Πρωθυπουργό! Τσίπρας ή Μεϊμαράκης;  Ούτε Τσίπρας ούτε Μεϊμαράκης.    Ο ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Χώρας  έχει ήδη εγκατασταθεί και είναι ο εικονιζόμενος Ολλανδός  κ.

Επί 12 ολόκληρα χρόνια, μια 38χρονη, σήμερα, γυναίκα, ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια ενός 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες ερωτικές δραστηριότητες, με απειλές ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της και άλλο άσεμνο υλικό. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο 50χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, παράνομη βία και μαστροπεία, πράξεις τελεσθείσες και μέσω διαδικτύου.

Αναρτήθηκε στην ΕΕΤΑΑ η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016.   Τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται στα 81.