Εγκληματική ομάδα που έκλεβε οχήματα, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και τα πωλούσε ως ανταλλακτικά, εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Εγκληματική ομάδα που έκλεβε οχήματα, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και τα πωλούσε ως ανταλλακτικά, εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Της Χριστίνας Ι. Μπουντούρη, Γενικού – Οικογενειακού Ιατρού. Tι μας αφυδατώνει το καλοκαίρι;
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
"Coca-Cola Τρία Έψιλον: 'Το Σχολείο που θέλεις' μέσα σε ένα καλοκαίρι! Όμως τι θα γίνει με τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους μαθητές της Αττικής και όλης της χώρας που δεν θα ενταχθούν προφανώς στο «πρόγραμμα» κάποιας ιδιωτικής εταιρείας ή κάποιου αστικού «ιδρύματος»;
Κάλεσμα απευθύνουν Ομοσπονδίες και Συνδικάτα για μαζική παράσταση στο υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 4 Ιούλη στις 12 το μεσημέρι ενάντια στους νέους αντεργατικούς σχεδιασμούς.
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ʼ30, κόρη ανώτερου δημοσίου υπαλλήλου, διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήδη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει τη ζωή που προχωράει δίπλα της...
Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και στα κεντρικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες.
Ένταση δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Υπουργείο Εργασίας καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε εργαζόμενους και αλληλέγγυους της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ που επιχείρησαν να στήσουν σκηνές μπροστά από το υπουργείο.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Φλέμινγκ (Πλ. Ηρώων) η ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης με ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.
- Η εταιρεία Σκλαβενίτης έστειλε επιστολή που θα χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο η Μαρινόπουλος. - Στην επιστολή της η Σκλαβενίτης αναφέρει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την προβληματική εταιρεία, αν τα χρέη που εμφανίζονται είναι τα πραγματικά και δε υπάρχουν και αλλά κρυφά
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως στα ορεινά.
Σοβαρές συνέπειες για την Ηλιούπολη είχε η χθεσινή αναπάντεχη καταιγίδα που μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους της πόλης. Σε χρόνο μηδέν κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του Δήμου καθώς και η ομάδα εθελοντών πολιτικής προστασίας, η Περιφέρεια Αττικής και ιδιώτες που με κάθε μέσο προσπάθησαν και κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα.
Η ανάπτυξη ήρθε... Μετά την Ηλεκτρονική, τον Πυρσό, το Ledra Marriot τώρα και ο Μαρινόπουλος...
Σε επίσχεση προχωρούν από 1 Ιουλίου οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, ζητώντας τα δεδουλευμένα Φεβρουαρίου αλλά και τις πληρωμές που εκκρεμούν για τον Ιανουάριο.
Ο μεγάλος εφιάλτης της αγοράς είναι η πιθανή «πτώση» του Μαρινόπουλου. Μιλάμε για οφειλές άνω των 500 εκ. ευρώ σε εκατοντάδες προμηθευτές, σε μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες και για τους οποίους ακόμη και μία καθυστέρηση της πληρωμής μπορεί να τους κλονίσει . Ποιος είπε ότι τα χειρότερα τα έχουμε αφήσει πίσω μας;
Πριν τον κάψουν τον χτυπούσαν με ανεμιστήρα! Έβαψαν και καθάρισαν το σπίτι!
Μαζική υπήρξε η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις μετά την υπογραφή του Συμφώνου Κατανόησης μεταξύ κυβέρνησης και ομίλου Λάτση και τη διαρροή στον τύπο του σχεδίου Foster που συνιστά το master plan του «επενδυτή».
Τρείς ξεχωριστές παρουσίες στο χώρο της λογοτεχνίας Θεοχάρης Παπαδόπουλος - ποιητής, Αννα Νικολαιδη - Δημοσιογράφος συγγραφέας , Ευα Πετροπούλου Λιανού συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας σε μια ποιητική βραδιά στο βιβλιοπωλείο Booktalks, βιβλιοπωλείο Booktalks
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 10-6-2016 στην Καλλιθέα, για απάτες σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου, σε τροχαίο ατύχημα.
Θράσος, άγνοια, εθελοδουλεία, βλακεία, ίδιον όφελος, συνέπεια στην προδοσία, τι ακριβώς θα μπορούσε να χρεώσει κανείς στους συντάκτες της τελευταίας ανακοίνωσης της Οργάνωσης Μελών Σύριζα Ηλιούπολης για το Τροικανής έμπνευσης Υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε);
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































