Tag: που

Μέλη των Κοινωνικών Επανεντάξεων και Απόφοιτοι του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ μαζί με νέους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, αποτελούν την ομάδα θεάτρου του Πολιτιστικού Στεκιού, που την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 θα παρουσιάσουν στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Αγίου Δημητρίου 55, το έργο του Βούλγαρου συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ «Το Σακάκι που βελάζει».   Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο αποδοχής από τις επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων της Κάρτας Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, έπειτα από πρόσκληση της αναπληρώτριας υπουργού κ. Θεανώς Φωτίου, σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της ΕΣΕΕ κ.

Το υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης επιβάλλει τον λεγόμενο φόρο μπύρας υπερ των δήμων για δράσεις ανακύκλωσεις ο οποίος καθορίζεται σε ποσοστό 10% επί του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) και εισπράττεται μαζί με αυτόν από τις τελωνειακές αρχές. Τα εισπραττόμενα ποσά αποδίδονται στο λογαριασμό που τηρείται στο όνομα του Υπουργείου Εσωτερικών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπό τον τίτλο «Φόρος ζύθου υπέρ δήμων και κοινοτήτων», ο οποίος μετονομάζεται σε «Φόρο μπίρας υπέρ δήμων».

Στοχευμένος έλεγχος πραγματοποιήθηκε, από το Τμήμα Αλλοδαπών Βορειοανατολικής Αττικής, χθες (16-6-2015) το βράδυ, σε Νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων, για τον εντοπισμό αλλοδαπών γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.   Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έλεγχο σε Νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι πέντε (5) αλλοδαπές γυναίκες (υπήκοοι Γεωργίας) εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, βιβλιάρια Υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο (λίστα) αποκλειστικών νοσοκόμων του Νοσοκομείου.

Ιάσιμος σε ποσοστό που ξεπερνά το 95% είναι ο καρκίνος του θυρεοειδούς αδένα σε ασθενείς ηλικίας κάτω των 40χρόνων,όταν αυτός διαγνωστεί και χειρουργηθεί έγκαιρα!   Αυτό τονίστηκε από κορυφαίους ευρωπαίους επιστήμονες κατά την διάρκεια του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου ΩΡΛ που έγινε στην Πράγα 7 με 11 Ιουνίου.   «Η ολική θυρεοειδεκτομή είναι η αναμφισβήτητη θεραπεία εκλογής και έχει θεαματικά αποτελέσματα όταν ο καρκίνος εντοπιστεί έγκαιρα και είναι μικρός» τονίζει ο διακεκριμένος Χειρουργός-Ωτορινολαρυγγολόγος κ Μηνάς Αρτόπουλος, υπεύθυνος τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων Γενικής Κλινικής και Παίδων «ΜΗΤΕΡΑ» , που έλαβε μέρος στο συνέδριο.

Η χρήση του κλιματιστικού κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σχεδόν καθημερινότητα.   Στη χώρα μας υπάρχουν κλιματιστικά όχι μόνο σε εργασιακούς χώρους, νοσοκομεία, ιδρύματα, ξενοδοχεία αλλά και σε όλες σχεδόν τις κατοικίες.

Το σεξ δεν προσφέρει μόνο απόλαυση, αλλά και πλήθος ευεργετικών επιπτώσεων στην υγεία και τη διάθεση όσων το εξασκούν συχνά.   Αν όμως έχετε ανάγκη συγκεκριμένων επιχειρημάτων για να κάνετε ακόμα περισσότερο σεξ, τότε διαβάστε παρακάτω και διαπιστώστε οι ίδιοι, τη γενική προσφορά της σεξουαλικής δραστηριότητας στο άτομο.

Ντίνος Ηλιόπουλος (Αλεξάνδρεια 12 Ιουνίου 1915 ? Αθήνα, 4 Ιουνίου 2001) ήταν Έλληνας ηθοποιός. Θεωρήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου.

Σπίτια ή άλλα ακίνητα θα υποχρεώνονται να βάζουν ως υποθήκη όσοι χρωστούν στα ταμεία, ακόμη κι αν είναι σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους!   Η πρόβλεψη αυτή γίνεται με ειδική διάταξη στο άρθρο 17 του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας που πέρασε από δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εργασίας και θα έχει εφαρμογή όχι μόνο σε όσους υποβάλουν αίτηση ρύθμισης από εδώ και πέρα, αλλά και στους 210.000 οφειλέτες οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στις 100 δόσεις!   .

Τέσσερις ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ασπροπύργου οι αρμόδιες κυβερνητικές αρχές συναντήθηκαν σε σύσκεψη για να εξετάσουν την κατάσταση.   Η ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη, εκτίμησε το Τμήμα Υγιεινής Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας κατόπιν επικοινωνίας της με τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook». Συγκεκριμένα, η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο «Facebook» ? και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν ? με ετικέτα (tag) μέχρι ? και είκοσι (20) φίλοι ? του.

Πέμπτη 11 Ιουνίου Δυο σημαντικές ερμηνεύτριες, Δυο υπέροχες φωνές!!! Με σπουδές στο εθνικό ωδείο Αθηνών, Έχοντας σκηνική παρουσία ετών και δισκογραφική παρουσία με την Digital Voices Η Ιωάννα Χριστοπούλου με το Digital Single "Αν Αλλάξεις Γνώμη" και παρουσία στην συλλογή Μουσικό Μπαλκόνι με 4 τραγούδια, Ένα Κρυμμένο Σ' Αγαπώ / Η Αδιαφορία Σου / Φεγγάρι Φθινοπωρινό και Ντουέτο με τον Σπύρο Ταλαδιανό στο Με Ένα Σου Φιλί Η Τέτη Ρενέζη με το Digital Single "Παράξενα Παιχνίδια" και παρουσίες στην συλλογή Σινιάλο με τα τραγούδια Είμαι Εδώ / Μόνο Να Ονειρευτώ, Στην συλλογή Μουσικό Μπαλκόνι με τα Τραγούδια Βρε Δεν Βαριέσαι / Σ' Ένα Μπιστρό Του Τεννεσί και στον προσωπικό δίσκο της Μαρίας Μεραμβελιωτάκη Στιγμές με το ομώνυμο τραγούδι Στιγμές και το Πώς Να Σου Πω. Πλαισιωμένες με τους συνθέτες Δημήτρη Αλεξίου & Απόστολο Κορδέλλα Είσοδος: 10? με μπύρα ή κρασί Ώρα έναρξης: 22.

Ο πρώην γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είναι ο διάδοχος του Φώτη Κουβέλη στην ηγεσία του κόμματος, έπειτα από την ψηφοφορία που διεξήχθη την Κυριακή στη διάρκεια του 4ου συνεδρίου και επικράτησε έναντι των υποψηφιοτήτων της Μαρίας Γιαννακάκη, του Βαγγέλη Ιντζίδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.   Για την εκλογή νέου προέδρου Ψήφισαν 590 σύνεδροι.

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου   Τα απορρίμματα περικλείουν «χρυσό», εάν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να φέρουν έσοδα στους ΟΤΑ και νέες θέσεις εργασίας. Η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να υπόκειται σε δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα με ευθύνη των ΟΤΑ, χωρίς τη συμμετοχή των ιδιωτικών εταιρειών.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα οι περισσότεροι από μας θέλουμε να μαυρίσουμε με τον τεχνητό τρόπο που ονομάζεται solarium.   Τόσο η ακτινοβολία, όσο και το solarium ελλοχεύουν πολλούς κινδύνους σύμφωνα με τους δερματολόγους.

  Μια μεγάλη ήττα σε συμβολικό επίπεδο, αλλά και μια έμπρακτη απάντηση στο ερώτημα που βάζουν "καλοθελητές και άσπονδοι φίλοι" ποια είναι η διαφορά της "πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς", έδωσε χθες το υπουργείο Εργασίας και ο Π. Σκουρλέτης.