• paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • afetiria
  • syntrivani
  • george's_jewellery
  • ispecs
  • anthologio
  • little_bees
  • carbonoff
  • raxati
  • venchi
  • kargas
  • psinokaimetho
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • 3pigs
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • artina bakery
  • booze
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims

Tag: που

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι η εντυπωσιακότερη του έτους και γίνεται αφορμή για τη διοργάνωση πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.   Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που θα μείνουν ανοιχτοί το βράδυ της 10ης Αυγούστου, καθώς και τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσουν.

Το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), εξέφρασε στον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη την Πέμπτη, την πρόθεση των γιατρών να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εφόσον δεν βρεθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα του κλάδου.   Ανάμεσα στα αιτήματα των γιατρών είναι η εφαρμογή του πλαφόν ανά πάροχο για διαγνωστικές εξετάσεις και η άμεση καταβολή ληξιπρόθεσμων του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς.

Έξι επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν χθες φακέλους δεσμευτικής προσφοράς στην Επιτροπή Διαγωνισμού της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στο πλαίσιο του διεθνούς ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση της οργανωμένης Ακτής Βουλιαγμένης.

Διαβάζουμε στο ZHTA blog ?   Όλα όσα έλεγε ο κόσμος πριν μερικές ώρες βγήκαν αληθινά. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εξειδικευμένος σε κάτι για να βγάλει τα συμπεράσματά του όταν βλέπει στοιχεία που κάνουν κρα.

Στο υπουργείο και στο ΙΚΑ θεωρούν σχετικά βέβαιη την κατάρτιση μιας νέας ρύθμισης. Αλλά, όπως προειδοποιούν και τα υπηρεσιακά στελέχη, η ρύθμιση αυτή δεν έχει κανένα νόημα εάν τεθεί σε εφαρμογή μετά τον Οκτώβριο.

Τη δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου στη Γάζα ζήτησε την Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μπορέσει το προσωπικό υγείας να απομακρύνει τους τραυματίες και να μεταφέρει ιατρική βοήθεια.    Σε ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ ανέφερε ότι από την έναρξη των ισραηλινών επιδρομών στη Γάζα στις 8 Ιουλίου τέσσερα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί.

Διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για βασανισμό που επέφερε το θάνατο υποσιτισμένου αδέσποτου σκύλου, επιβλήθηκε σε κάτοικο του δημοτικού διαμερίσματος Χαρωπού, μετά από παρέμβαση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών.

Σύσκεψη στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και φορέων με θέμα την λειτουργία του «κοινωνικού σχολείου» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υ.ΠΑΙ.

595 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών αγωνίζονται για το αυτονόητο, υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά τους.10 μήνες τώρα οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών μας εκπλήσσουν με τις καθημερινές δράσεις τους, μας συγκινούν με το πάθος τους, μας γεμίζουν με περηφάνια καθαρίζοντας για εμάς.

Την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, λίγο μετά την παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και την απομάκρυνση του Γρηγόρη Ψαριανού από τον Φώτη Κουβέλη.