• raxati
  • little_bees
  • kargas
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • pasalimani
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • pmtp
  • venchi
  • syntrivani
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • petshopcorner
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • moutrakia.kids.tv
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • artina bakery
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • booze
  • chrisalida

Tag: της

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Τρίτη 23/02/2016 ώρα 19.00, στην εκδήλωση του Δέκατου Κύκλου Ομιλιών Συζητήσεων του Ομίλου μας , με θεματική ενότητα:   «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Με τη δράση «Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη» συνεχίζεται η καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου», που διοργανώνουν από κοινού οι Δήμοι Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας / Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την «Εφημερίδα των Συντακτών», την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το δίκτυο μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα».   Θέμα της συζήτησης που πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 7 μ.

Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος!   Η αγάπη και το μήνυμα της Ζακυνθινής κοινωνίας έφτασε στις άκρες της γης, για να καταφέρει να ζήσει η 28χρονη Ντένια ενώ "κρίκος" στην υπόθεση είναι ο Σταύρος Κοντονής. Όπως έγινε γνωστό δια στόματος Υφυπουργού Πολιτισμού ? Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας για την 28χρονη Ντένια Παράσχη.

  Στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσεται δυναμικά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Δήμο Ελληνικού ? Αργυρούπολης και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Θεατρική Ομάδα της Πόρτας Ανοιχτής παρουσιάζει τη παράσταση: .

Συνελήφθη, το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου από αστυνομικούς, ο Διευθυντής της Φυλακής Τρικάλων Στ. Αθάνατος για αδίκημα σχετικό με τα ναρκωτικά, αφού σε σχετική έρευνα βρέθηκε πάνω του ποσότητα 0,7 γραμμαρίων κοκαΐνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1). Η παρατήρηση του Ορκωτού Ελεγκτή ? Λογιστή όπως προκύπτει από την Έκθεση του (σελ 15-16) για τη χρήση 2014 του Δήμου μας αναφέρει επί λέξει: «Οι επιχειρήσεις αυτές βρίσκονται υπό το καθεστώς εκκαθάρισης και δεν αναμένεται να προκύψει υπόλοιπο προϊόντος εκκαθάρισης που να καλύψει την ανάκτηση του κεφαλαίου αυτού στο Δήμο και κατά συνέπεια δεν έχει διενεργηθεί σχετική πρόβλεψη υποτίμησης των συμμετοχών αυτών ποσού ευρώ 392.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 30-1-2016 στον Άγιο Δημήτριο, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Δημητρίου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 50χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 48χρονος υπήκοος Μαρόκου, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι από πελάτη σούπερ μάρκετ στην περιοχή.   Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες από τα τέλη του 2014, μετέβαιναν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία αφαιρούσαν πορτοφόλια και τσάντες από ανυποψίαστους πελάτες.

Η μεγαλύτερη για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση Δημοτικής Παράταξης στην Ηλιούπολη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/2/2016 στην κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας Ηλιούπολης.

  Της Μαρίας Μόσχου.   Ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας αλλά και καταπολέμησης της ολοένα αυξανόμενης ανεργίας, αναμένεται να λειτουργήσει η επανεκκίνηση μεγάλων οδικών και σιδηροδρομικών έργων αλλά και η δημοπράτηση νέων, με στόχο να αλλάξουν την εικόνα των πόλεων και όλης της χώρας.

Σήμα κινδύνου για παιδιά και ενήλικες εκπέμπουν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι καθώς η γρίπη,  που βρίσκεται σε έξαρση, προκαλεί οξείες φαρυγγίτιδες και λαρυγγίτιδες!   «Χρειάζεται προσοχή γιατί φέτος ο ιός της γρίπης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και προκαλεί δυσάρεστες επιπλοκές οι οποίες για να αντιμετωπιστούν χρειάζονται νοσηλεία»αναφέρει ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει.

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» ανοίγει την αυλαία, και προσκαλεί όλους τους θεατές να έρθουν να απολαύσουν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.     Μοναδικό αντίτιμο η συνεισφορά τους σε τρόφιμα.

 Στις 9 Μαρτίου του 1907  δολοφονείτε  ο Μαρίνος Αντύπας, ο Άνθρωπος σύμβολο  του αγώνα των κολλίγων κατά των Τσιφλικάδων.   Το αγροτικό ζήτημα κυριάρχησε στην Ελληνική πολιτική σκηνή για χρόνια, ιδιαίτερα μετά την ?ειρηνική?  ενσωμάτωση της Θεσσαλίας στο νέο Ελληνικό κράτος το 1881.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, πάντοτε πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, πως η ουσιαστική λειτουργία της κοινωνίας με τις δομές που διαθέτει, προϋποθέτει ότι οι πολίτες ενημερώνονται σε βάθος και λειτουργούν πολιτικά με εργαλείο τον ορθολογισμό, συμπορευόμενοι με την δυναμική της εξέλιξης. Με αυτό τον τρόπο γίνονται συμμέτοχοι των πολιτικών διεργασιών και αναλαμβάνουν το μερίδιο ευθύνης, που τους αναλογεί και παράλληλα τους παρέχονται κίνητρα για την ανάπτυξη του κινήματος της κοινωνίας πολιτών.

Με την όραση μεγάλο πρωταγωνιστή των αισθήσεων και την κοινωνία να υποκλίνεται όλο και πιο βαθιά στην εικόνα, οι διαφορετικότητες μοιάζουν αδιέξοδα που πνίγονται στην αμφισβήτηση.   Τι μπορεί να ξεπεράσει τους σκληρούς οπτικούς ρεαλισμούς και τις φάλσες ή αληθινές δισδιάστατες αναπαραστάσεις;   Μα τι άλλο από έναν χαρισματικό άνθρωπο!   Σήμερα, 28 Γενάρη του 2016, στην αίθουσα τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο όρκος θα διαβαστεί με την μέθοδο Μπράιγ!   Με το σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών.

    Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14-01-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για περιπτώσεις απάτης κατ? εξακολούθηση.