Tag: του

Στο πλαίσιο του προγράμματος Heart II, διεξήχθη το 6ο Πανελλήνιο συνέδριο για τον έλεγχο του καπνίσματος με θέμα "Παιδεία για ένα Κόσμο χωρίς Κάπνισμα", από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα.

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη.   Το φιλανθρωπικό σωματείο «Όλοι Μαζί για τη Νέα Σμύρνη» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις για τους Νεοσμυρνιώτες στους χώρους του 7ου δημοτικού σχολείου της πόλης.

Εδώ και είκοσι χρόνια η λαπαροσκοπικη? χολοκυστεκτομη?  είναι  διεθνώς η καλύτερη μέθοδος για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως, όταν αυτή περιέχει χολολίθους («πέτρες στη χολή»).   Είναι ανώδυνη, γίνεται με τρεις η? τέσσερις τομές μήκους 0.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί! Κάνουμε έκκληση, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».   Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο ? που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί ? βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας με σοβαρή νοητική υστέρηση (χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες).

Στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου σε όλο το μήκος των Πολυκλαδικών, έχει μείνει το όνομα Πολυκλαδικά, έχει διαμορφωθεί ένας όμορφος χώρος  που συγκεντρώνει πολλούς Πολίτες για περπάτημα.    Η τοποθέτηση τριών υπαίθριων οργάνων γύμνασης  ενηλίκων στη γωνία με την Λουκίδου αποδείχθηκε πολύ πετυχημένη.

Τί κοινό μπορεί να έχουν οι ασήμαντοι βοσκοί με τους σοφούς μάγους; Οι άγγελοι με τα άλογα ζώα;  Τα ουράνια σώματα με την περιφρονημένη σπηλιά;Η μαγική νύχτα των Χριστουγέννων, που όπου νά  ΄ναι πλησιάζει, πέρα από όλα τ΄ άλλα, ήταν μια νύχτα συνάντησης. Συνάντησης όχι μόνον πλασμάτων αυτού του κόσμου, αλλά και πλασμάτων του κόσμου μας με κόσμο άλλο, κόσμο αόρατο για τα μάτια μας, κόσμο πνευματικό.

Μια νέα εποχή στην επικοινωνία ξεκινάει στις 16 Δεκεμβρίου 2015 στην Ηλιούπολη με την εναρκτήρια εκπομπή του Διαδικτυακού Δημοτικού Ραδιοφώνου.   Ο Δήμος Ηλιούπολης δίνει βήμα και δυνατότητες έκφρασης στους δημότες και τους τοπικούς φορείς με ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Την προσοχή των γονιών για τις λοιμώξεις του Χειμώνα οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες για την υγεία αλλά ακόμη και για την ζωή των παιδιώνεφιστούν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι!   «Οι συχνές αλλαγές του καιρού και οι μεταπτώσεις της θερμοκρασίας ευνοούν, κατά την διάρκεια του Χειμώνα, την ανάπτυξη λοιμώξεων του αναπνευστικού (στόματος, λάρυγγα, πνευμόνων) οι οποίες ΔΕΝ είναι πάντοτε αθώες»αναφέρει ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει.

Σήμερα το βράδυ (Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου) και ώρα 21:45,  θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ-1. Ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη σε τρεις δημοσιογράφους (Β.

  Αν θες να βρεις το αυτοκίνητό σου 'χριστουγεννιάτικο', ξαναπάρκαρε σε διάβαση     Με χριστουγεννιάτικο στολισμό, "πακετάρουν" με διάφανη μεμβράνη? τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης οι "πάνθηρες των δρόμων" Με γιρλάντες, μπαλόνια, φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια «πακετάρουν» με διάφανη μεμβράνη οχήματα που έχουν παρκάρει παράνομα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης οι Streetpanthers, γνωστοί και από τα αυτοκόλλητα «Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω».

Οι παίκτριες αυτής της ομάδας ράγκμπι γδύνονται για καλό σκοπό και θέλουν να διαδώσουν ένα μήνυμα για τις διατροφικές διαταραχές    Είναι δυναμικές, όμορφες, δραστήριες και φοιτούν σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.   Η τελευταία παράμετρος, θα μπορούσε να είναι ανασταλτική για μια τέτοιου είδους φωτογράφηση, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.