Στο κέντρο Κήπου του Δήμου στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου & Αθηνοδώρου το φορτηγό που έφερε το χώμα, βρήκε τις πόρτες κλειστές και τα κλειδιά παρμένα! Η λύση που βρήκε ο οδηγός ήταν να αδειάσει το φορτίο ? χώμα στο πεζοδρόμιο όπως δείχνει η φωτογραφία.
Στο κέντρο Κήπου του Δήμου στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου & Αθηνοδώρου το φορτηγό που έφερε το χώμα, βρήκε τις πόρτες κλειστές και τα κλειδιά παρμένα! Η λύση που βρήκε ο οδηγός ήταν να αδειάσει το φορτίο ? χώμα στο πεζοδρόμιο όπως δείχνει η φωτογραφία.
Η 20η Νοεμβρίου είναι συνυφασμένη με τη παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού. Παιδιά που πεινούν, παιδιά που πεθαίνουν πριν νιώσουν τη ζωή, από ασθένειες ή λόγω έλλειψης εμβολίων, παιδιά που κακοποιούνται, παιδιά που ακρωτηριάζονται ή πεθαίνουν στις συρράξεις, παιδιά που στερούνται στοιχειώδους εκπαίδευσης: εκατομμύρια παιδιά χωρίς χαμόγελο, χωρίς ελπίδα, σε όλο τον κόσμο, ζητούν να θυμηθούμε το δικαίωμά τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια, σεβασμό, φροντίδα και αγάπη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
Ξεκίνησε η συγκομιδή ελιών για τις άπορες οικογένειες .
Στον "αέρα" έχει μείνει σημαντική δομή του ΟΚΑΝΑ, το "Streetwork", μετά τη λήξη των συμβάσεων των πέντε εργαζομένων του προγράμματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες χρήστες που ωφελούνταν των υπηρεσιών του, να μείνουν "ακάλυπτοι", τη στιγμή που η οικονομική κρίση, όπως επισημαίνουν εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ, αυξάνει τα περιστατικά τοξικοεξάρτησης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε το Σάββατο 22-11-2014 στις 5 το απόγευμα, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο χώρο επί της οδού Λυσίου και Ιπποκράτους στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου.
Αγωνιζόμαστε για ελεύθερο χώρο πρασίνου για τους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου. Όχι Ναός για τους Κόπτες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηλιούπολη, 14.11.
Με χαρά σας προσκαλούμε στη νέα θεατρική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας, (Δήμος Αγ. Δημητρίου) η οποία φέτος γιορτάζοντας τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή της παρουσιάζει το έργο του Joe Orton "Αυτά που είδε ο Μπάτλερ" (με ολίγον Shakespeare).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ύδρας 2, 16345 Άνω Ηλιούπολη ΑΦΜ:090134188 Δ.Ο.
Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου και την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, σε τέσσερα έτη φυλάκισης, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Το ζεύγος Παπαντωνίου κατηγορήθηκε για το ποσό ύψους 1,3 εκατ.
Αληθεύει ότι δήλωσε παραίτηση , η Κυρία Λευκή Βασιλείου από Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ; Έγινε κάτι; Γιατί έτσι και αλλιώς ενημέρωση δεν έχουμε από το site του Δήμου..
Άλλη μία νίκη για τις γυναίκες του Γ.Σ.
Δεν έχει τέλος η φοροδιαφυγή που αποκαλύπτεται καθημερινά από τους ελέγχους τους ΣΔΟΕ με τους «Ράμπο» μάλιστα να μένουν με ανοικτό το στόχο με τα όσα βλέπουν. Ακόμη και πρώην δήμαρχος στην Αττικής είχε «ξεχάσει» να δηλώσει πάνω από 3,4 εκατ.
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος (ΣΕΚΕ) είναι το πρώτο ελληνικό επαναστατικό σοσιαλιστικό κόμμα που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1918. Στο 3ο Έκτακτο Συνέδριο τον Νοέμβριο του 1924, το κόμμα μετονομάστηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ).
Σεισμός στην Κρήτη ..
Τις πρακτικές δικηγόρων και δικηγορικών εταιρειών, που στο πλαίσιο της δικηγορικής τους εντολής μετέρχονται συμπεριφορές εισπρακτικών εταιρειών, προβαίνοντας σε αλλεπάλληλες αντιδεοντολογικές τηλεφωνικές οχλήσεις προς τους οφειλέτες αποδοκιμάζει και καταδικάζει ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα, το ΔΣ του ΔΣΑ τονίζει, προς κάθε κατεύθυνση, πως παρόμοιες συμπεριφορές προσβάλλουν το σύνολο του δικηγορικού σώματος και δεν θα είναι ανεκτές.
Την επ' αόριστον αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην αποψινή έκτακτη συνεδρίασή του.
Ξεκινώ το κείμενο αυτό, δηλώνοντας ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ηθοποιό και την παράσταση του. Το ότι ήταν και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, ούτε αυτό με ενοχλεί.
Οι υπογραφές σας είναι πολύτιμες.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























