Tag: του

Αύριο συμπληρώνονται τέσσερις δεκαετίες από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο την ιδρυτική διακήρυξη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Καταρχήν να συγχαρώ όλες και όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και να καλωσορίσω τους νεοεκλεγέντες. Οι πολίτες της Ηλιούπολης μας τίμησαν με την προτίμησή τους και μας έδωσαν την εντολή να διαχειριστούμε τα θέματα της πόλης με σύνεση και εντιμότητα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ "Σεβασμιότατε, σεβαστοί πατέρες, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,   Από αύριο ξεκινάει η επόμενη δημοτική περίοδος. Η παρουσία και προσφορά της κάθε παράταξης εξαρτάται από την πολιτική της φυσιογνωμία, τις θέσεις της για τα προβλήματα - γενικότερα και τοπικά - την ιστορία της, τους ανθρώπους που την εκφράζουν.

    Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Καισαριανής,  πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου, το οποίο θα έχει πενταετή θητεία. Ολοι ευχήθηκαν μια δημιουργική και γόνιμη θητεία στον νεο Δήμαρχο Γιώργο Κοντόσταυλο και στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Σε μία λεπτή γραμμή καλείται να ισορροπήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τους επόμενους μήνες.   Τα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ενόψει Παρισιού αλλά και του ελέγχου που θα ακολουθήσει είναι σημαντικά και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας όσο και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Σήμερα Κυριακή  31/8 θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στο site eetaa.gr αλλα και η τελική τοποθέτηση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς .

Aνακοίνωση της νέας δημοτικής αρχήςγια τον 3o παιδικό σταθμό (Γρανικού και Ζακύνθου) Ως νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε, κυρίως τους γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους την Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη, σχετικά με τον παιδικό σταθμό στη συμβολή των οδών Γρανικού και Ζακύνθου που «εγκαινιάζεται» την Παρασκευή 29 Αυγούστου, τα εξής:  Καίριες ελλείψεις, όπως η έλλειψη πολεοδομικής άδειας και πυρασφάλειας (!), δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργία του. Συνεπώς, ο εν λόγω παιδικός σταθμός, για λόγους -πάνω απ' όλα- ασφάλειας των παιδιών, ΔΕΝ θα μπορέσει να λειτουργήσει αμέσως.

Οικονομική και ψυχολογική εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρηματιών, επαγγελματιών, εμπόρων και αυτοαπασχολουμένων κατήγγειλαν σήμερα οι ενώσεις των μικρομεσαίων.

Προϋπηρεσία σε γραφεία Τύπου βουλευτών ή απλώς συγγένεια, είναι μερικά από τα προσόντα των δημοσιογράφων που εντάχθηκαν στην ειδική κατηγορία εκλεκτών της ΝΕΡΙΤ.Αναδημοσίευση από το .

  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Οι συνέπειες των δοκιμών πυρηνικών όπλων είναι καταστροφικές τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Περισσότερες από 2.

Ο Λεωνίδας Κύρκος (12 Οκτωβρίου 1924 - 28 Αυγούστου 2011), ήταν Έλληνας πολιτικός της Αριστεράς, και είχε εκλεγεί πολλές φορές βουλευτής.   Διετέλεσε πρόεδρος του ΚΚΕ Εσωτερικού και της Ελληνικής Αριστεράς.

Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2014 28/8 ΠΕΜΠΤΗ & 29/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώρα 21.00 «Τρωάδες» του Ευριπίδη   Στις Τρωάδες - κείμενο κατεξοχήν αντιπολεμικό - ο Ευριπίδης παρουσιάζει την ιστορία από την πλευρά των «ηττημένων», που όμως δεν ζήτησαν την αναμέτρηση.