• anthologio
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • kargas
  • ispecs
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • george's_jewellery
  • raxati
  • syntrivani
  • booze
  • anagnostou
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • dimi_fashion
  • goudis
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • chrisalida
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • kids_party
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo

Tag: το

Η κυβέρνηση «οραματίστηκε» να μετατρέψει το Ελληνικό σε «Μόντε Κάρλο του Σαρωνικού». Αρνήθηκε να ακούσει τις άλλες απόψεις, χαρακτηρίζοντάς τις «λαϊκίστικες» και «αντι-αναπτυξιακές».

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματογράφο ?Νέα Ελβετία? (πρώην ?Λουίζα?), η εκδήλωση ?Μιλάμε για την Παλαιστίνη?, με εισηγητές:        τον Άρη Χατζηστεφάνου, Δημοσιογράφο και        τον IsmatSabri, εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Κοινότητας Τη συζήτηση συντονίζει Χρυσάνθη Χειμώνα, Υποψήφια Διδάκτορας Βιολογίας.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έσπειρε τον τρόμο σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά πυροβολώντας μέσα σε μπαρ και τραυματίζοντας 15 θαμώνες.   Έπειτα από αστραπιαία επιχείρηση των ΕΚΑΜ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Γουδή επί της οδού Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά.

Σας καλούμε σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Παιδείας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00, στην Πλατεία Ηρώου (πεζόδρομος Ι.

Υπεγράφη η σύμβαση του αναδόχου με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ξεκίνησε από το 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης η υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση κουφωμάτων, ανακατασκευή δύο γηπέδων μπάσκετ, διαμόρφωση αύλειων χώρων και λοιπές εργασίες σε δεκαεπτά σχολικές μονάδες στον Δήμο Ηλιούπολης» προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.

  Δημόσια συζήτηση ενάντια στην καταστροφή του μοναδικού τμήματος του ρέματος της Πικροδάφνης που έχει παραμείνει στη φυσική του μορφή στην Ηλιούπολη.   Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, 6:00 μ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20-11-2014 μεταξύ των άλλων θεμάτων, επρόκειτο να συζητηθούν και τρία θέματα που αφορούν το πολύπαθο ρέμα της Πικροδάφνης και ειδικότερα:   α) η ανάληψη νομικής δέσμευσης και έγκρισης της περιβαλλοντικής μελέτης του ρέματος της Πικροδάφνης,   β) η έγκριση μελέτης «Στατική μελέτη μεταλλικής γέφυρας στο ρέμα της Πικροδάφνης» και   γ) η έγκριση της μελέτης «Υδραυλική μελέτη ρέματος Πικροδάφνης».   Μετά από σθεναρή αντίσταση των δημοτικών συμβούλων της «ΗΛΙΟΥ- πόλις, ανθρώπινη πόλη» και παρά τους λεονταρισμούς και τις απειλές του Δημάρχου, ως συνήθως αυτός υπαναχώρησε και τα άνω θέματα που αφορούν τις μελέτες όπως προαναφέρθηκε, θα συζητηθούν σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Περπατώντας στους δρόμους της πόλης αισθητή είναι παρουσία ξεραμένων κυπαρισσιών παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του Δήμου τα κόβει και τα απομακρύνει.  Άλλωστε τι άλλο να κάνει αφού τα «αφήνει» να ξεραθούν!   .

(ΜΕΤΕΧΩ Ριζοσπαστική-Οικολογική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου) Συμμετέχουμε στην συζήτηση-ενημέρωση-δράση που διοργανώνουμε από κοινού οι Δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις πολιτών: Αγ.Δημητρίου (ΜΕΤΕΧΩ ) Αλίμου ( Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι) Π.

Αρχίζουμε πάλι το λιομάζωμα!Μαζεύουμε ελιές για όσους έχουν ανάγκη.   Για τέταρτη χρονιά και εφέτος η ομάδα μας θα δραστηριοποιηθεί στη συγκομιδή των ελαιόκαρπων από τις ελιές που φυτρώνουν στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης μας.

Ωμή παρέμβαση στις Περιφέρειες και στους δήμους για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των αποβλήτων με διπλό στόχο συνιστά το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ, όπως υπογραμμίζει το Τμήμα Οικολογίας - Περιβάλλοντος - Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ.   της Λούλης Σταυρογιάννη απο ΑΥΓΗ Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι διατάξεις του σχεδίου νόμου αποσκοπούν: Αφενός στην εξασφάλιση της ήδη ζοφερής και σκανδαλώδους λειτουργίας των ιδιωτικών «Συστημάτων ανακύκλωσης», καταργώντας επί της ουσίας τη δυνατότητα των δήμων να σχεδιάζουν και να υλοποιούν δράσεις ανακύκλωσης, αφετέρου στη διασφάλιση των τεράστιων κερδών που σχεδιάζουν για το άμεσο μέλλον οι εθνικοί μεγαλοεργολάβοι και να ανακόψει τη δυνατότητα εφαρμογής ενός οικολογικά βιώσιμου, κοινωνικά αποτελεσματικού και οικονομικά δίκαιου συστήματος διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και πρόσφατα ανακοινώθηκε δημόσια από τη νέα περιφερειακή αρχή της Αττικής.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση που αφορούσε σε πορνογραφία ανηλίκων και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, μέσω του διαδικτύου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού.   Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής ξεκίνησε ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες τριών ανήλικων κοριτσιών (14, 15 και 15 ετών) που μετέβησαν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας βρίσκεται αντιμέτωπο το 44% των Ελλήνων, σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ), που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και παρουσιάστηκε στο Ζάππειο. Μέσα σε πέντε χρόνια, υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των Ελλήνων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας.