O Δήμος Δάφνης - Υμηττού ξεκινάει τα Προγράμματα Άθλησης & Δημιουργικότητας για ΟΛΟΥΣ, 2015-2016. Τα Προγράμματα είναι: .
O Δήμος Δάφνης - Υμηττού ξεκινάει τα Προγράμματα Άθλησης & Δημιουργικότητας για ΟΛΟΥΣ, 2015-2016. Τα Προγράμματα είναι: .
Με τις διατάξεις του «νόμου Παρασκευόπουλου» αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή». Ο αποκαλούμενος και «Έλληνας Εσκομπάρ» συνελήφθη ως εγκέφαλος της μεταφοράς 5,5 τόνων κοκαΐνης με το αλιεύτικό σκάφος Africa 1, το 2004.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, διοργανώνει, για έκτη συνεχή χρονιά, το θεσμό του ?Κοινωνικού Φροντιστηρίου? αξιολογώντας την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος. Τα τμήματά του απευθύνονται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου ? Λυκείου) που κατοικούν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης και έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω των 13.
Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί της Ηλιούπολης Ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά, αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες, και απαιτήσεις. Ενας νέος κύκλος κατάκτησης της γνώσης για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνεςΑγαπητά μου παιδιά, .
Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για όλη την Ελλάδα ενώ, αργά το βράδυ η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσης τη λίστα των ονομάτων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτιά της. ΣΥΡΙΖΑ Β.
Ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά από το απόγευμα με καταρρακτώδεις βροχές - Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους πολίτες από την γ.γ.
Συνελήφθησαν, στις 3-9-2015 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.
Από την προηγούμενη Τετάρτη το πρωί χωρίς ρεύμα έχει μείνει το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης», μετά από εντολή της ΔΕΗ λόγω του υψηλού ανεξόφλητου λογαριασμού.
Το πρώτο του φιλικό τεστ ενόψει της νέας χρονιάς δίνει στην έδρα του ο Γ.
Τα πλαστικά μπουκάλια βρίσκονται, πλέον, παντού γύρω μας. Από τα μπουκαλάκια για το νερό, μέχρι εκείνα για αναψυκτικά κλπ.
Του ΔΑΝΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ* Τσίπρας, ή Μεϊμαράκης; Αυτό είναι, σύμφωνα με την«Αυγή», το καθαρό δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Πόσο γρήγορα γυρίσαμε τόσο πίσω; Πριν από εννιά μήνες συγκρούονταν «φιλοσοφίες» και «πολιτικές», σήμερα συγκρούονται πρόσωπα.
Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015 ? 2016, από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην ιστοσελίδα της https://www.eetaa.
ΠΑΣΟΚ ? ΔΗΜΑΡ Αναγκαία η συμπαράταξη Σήμερα γίνεται στην χώρα μας όλο και πιο αναγκαία και επείγουσα η συμπαράταξη των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ανανεωτικής αριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, της πολιτικής οικολογίας. Προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρας Η εκλογική συμπαράταξή μας δεν είναι σημαία ευκαιρίας, αλλά αφετηρία για τη δημιουργία ενός προοδευτικού πόλου διακυβέρνησης της χώρας.
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, χθες (7/9), στα γραφεία της ΕΠΣΑ η κλήρωση του Αθηναϊκού Κυπέλλου για την πρώτη και την δεύτερη φάση.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστά την προσοχή στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων (?smartphones?), σχετικά με κακόβουλο λογισμικό το οποίο προσβάλει συσκευές κινητής τηλεφωνίας εμφανίζοντας μήνυμα ότι τα αρχεία έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία και ότι για το ξεκλείδωμα τους απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού. Το κακόβουλο αυτό λογισμικό έχει αναφερθεί σε μεγάλο αριθμό χωρών του εξωτερικού όπου με κατάλληλους μηχανισμούς εντοπισμού θέσεως αναγνωρίζει τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης και εμφανίζει αντίστοιχο μήνυμα από την Εθνική Αστυνομία του εκάστοτε κράτους.
ένα διήγημα του Νίκου Καραβέλου απο το βιβλίο του «Χωρίς Γραβάτα» Πρόσωπο φυσικό ή νομικό που δανείζει χρήματα με παράνομο τόκο. Τοκογλυφία είναι το σύστημα ενός τέτοιου δανεισμού.
Ο Χρήστος Δάβρης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 κάνοντας ποδαρικό στη νέα μουσική σεζόν. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε από κοντά το ανανεωμένο πρόγραμμα του Χρήστου Δάβρη και της παρέα του με νέα τραγούδια αλλά και παλιότερα γνωστά έντεχνα ακούσματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































